Distribuie prietenilor:

Reacția lui Eddie Redmayne, actorul care l-a portretizat pe Stephen Hawking: „Cel mai amuzant om pe care am avut plăcerea să-l întâlnesc vreodată”

Reacția lui  Eddie Redmayne, actorul care l-a portretizat pe Stephen Hawking: „Cel mai amuzant om pe care am avut plăcerea să-l întâlnesc vreodată”
Distribuie prietenilor:

Actorul britanic Eddie Redmayne (36 de ani), care a câştigat Oscarul pentru portretizarea lui Stephen Hawking, şi-a exprimat regretul pentru moartea astrofizicianului, precizând că lumea a pierdut o minte sclipitoare.

„Am pierdut o minte cu adevărat frumoasă, un om de ştiinţă incredibil şi pe cel mai amuzant om pe care am avut plăcerea să-l întâlnesc vreodată. Dragostea şi gândurile mele se îndreaptă în aceste momente către familia lui extraordinară“, a declarat Eddie Redmayne după anunţatul că Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani.

Actorul l-a interpretat pe Hawking în filmul „The Theory of Everything/ Teoria întregului“ şi a fost recompensat cu un Oscar, un Glob de Aur şi un premiu BAFTA. În timpul filmărilor, Redmayne l-a întâlnit pe genialul profesor şi a descris momentul ca fiind „unul dintre cele mai grozave din viaţa lui“, scrie adevarul.ro.