Distribuie prietenilor:

Recomandare: 6 seriale care să-ți condimenteze această vară (Video)

Recomandare: 6 seriale care să-ți condimenteze această vară (Video)
Distribuie prietenilor:

Nu știm cum arată planurile tale de vacanță, însă o listă de seriale bune îți vor fi de folos pentru zilele lungi de vară.

Vezi mai jos o listă de seriale perfecte pentru această vară.

Patrick Melrose

Nu o să îți mai spunem cât de tare este Benedict Cumberbatch, pentru că de la Sherlock încoace toată lumea știe că e genial. Dar o să îți spunem că trebuie să urmărești noul lui serial, Patrick Melrose, disponibil pe HBO GO. Miniseria, o producție Showtime și Sky Atlantic, bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, prezintă povestea lui Patrick Melrose, un playboy șarmant și incredibil de amuzant, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanțe și, în cele din urmă, de recuperare. Pe lângă Benedict Cumberbatch, din distribuție mai fac parte Holliday Grainger, Jessica Raine și Blythe Danner.

Travelers

Dacă îți plac serialele SF, AXN ți-a pregătit în această vară un titlu cu totul captivant, cu Eric McCormack, Mackenzie Porter și Jared Abrahamson în rolurile principale. Într-un viitor foarte îndepărtat, ultimii oamenii care au reușit să supraviețuiască găsesc o soluție prin care să își trimită conștiința înapoi în trecut. Acești „călători” pun stăpânire pe viața unor oameni aparent aleși întâmplător din secolul 21, având misiunea secretă de a salva omenirea de la dezastrele naturale sau provocate, de la politica și diplomația corupte care au dus la distopia din viitorul pe care l-au abandonat. „Călătorii” aleg viețile unor oameni care sunt pe punctul de a muri. Însă, cu toate eforturile de a afla aproape totul despre viețile acestora, ei descoperă că aceste impersonări sunt mult mai dificile decât și-ar fi imaginat vreodată. Pentru ei, păstrarea aparențelor se va dovedi la fel de dificilă ca misiunea inițială, cea de a salva lumea.

Champions

Dacă ai chef de un nou serial de comedie, încearcă Champions, serialul creat de Mindy Kaling și Charlie Grandy, care ajunge în iunie pe Netflix. Serialul îl are în prim-plan pe Vince (Anders Holm), fost mare sportiv în liceu, care, la ani de zile după ce și-a lăsat iubita gravidă, îl cunoaște pe Michael, fiul său excentric, și învață să fie tată, cântec cu cântec.

November 13: Attack on Paris

Tot pe Netflix vă așteaptă o serie limitată, o poveste cutremurătoare, mai ales că este inspirată din fapte reale. Supraviețuitori și membri ai echipelor de intervenție spun povești înspăimântătoare, dar și de eroism și umanitate din timpul atentatelor din Paris, de la Teatrul Bataclan și zona Stade de France, din noiembrie 2015.

Battle Creek

Noua serie creată de David Shore (Dr. House) și Vince Gillian (Breaking Bad) este o tragicomedie care urmărește relația complicată între un detectiv al poliției și un agent FBI, în orășelul Battle Creek din Michigan. Detectivul Russ Agnew (Dean Winters) se lamentează constant de lipsa finanțării și a echipamentului învechit de care dispune poliția locală din Battle Creek, dar se pare că plângerile sale sunt ascultate și ajutorul este pe drum. Agentul special FBI Milt Chamberlain (Josh Duhamel) se se mută în oraș pentru a deschide o agenție, fapt ce aparent îi bucură pe foștii săi colegi din Detroit, care abia așteaptă să scape de el. Chamberlain sosește în Battle Creek exact în momentul în care orașul se confruntă cu una dintre cele mai mari crime din istorie – un dublu asasinat, care pare că are legătură cu traficul de metamfetamine.

C.B. Strike

Dacă îți este dor de o poveste care să te țină cu sufletul la gură, am găsit titlul perfect pentru tine! Un serial-dramă, producție Cinemax, C.B. Strike este bazat pe romanele polițiste scrise de J.K. Rowling (sub pseudonimul Robert Galbraith). Acțiunea se învârte în jurul veteranului de război devenit detectiv particular Cormoran Strike (Tom Burke) și al asistentei lui de încredere, Robin Ellacott (Holliday Grainger). Serialul a avut premiera pe 1 iunie pe HBO GO, iar din 2 iunie este difuzat la Cinemax.

 

Sursa

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?