Distribuie prietenilor:

Recomandare Bestseller: Cărțile perfecte pentru a fi dăruite de Crăciun (Foto)

Recomandare Bestseller: Cărțile perfecte pentru a fi dăruite de Crăciun (Foto)
Distribuie prietenilor:

Cărțile au fost întotdeauna un cadou bun care niciodată nu se demodează. Dacă dorești să îți  surprinzi plăcut apropiații cu un dar care le va aminti de tine, cumpără o carte bună și nu uita : Cartea este un cadou pe care îl poți deschide de mai multe ori.

Noi ți-am pregătit o recomandare de 10 cărți de la Bestseller, care pot deveni cadoul perfect pentru cei dragi.

„Temă pentru acasă” de Nicolae Dabija

Un roman tradus în 7 limbi străine, vândut în peste 500 000 exemplare, Tema pentru acasă prezintă o poveste de iubire dusă dincolo de limite. Personajele acestei cărți demonstrează că marile iubiri nu încap în temniţă niciunde şi nicicând.

Cartea poți cumpăra AICI

„Magia Dragostei” de Lisa Dale

Dragostea poate deveni o magie mai ales când spiritul Crăciunului este tot mai aproape. Romanul spune povestea de iubire dintre  Eli și Lana, care te duce cu gândul la frumoasele povești de iarnă.

”O poveste de dragoste cum fiecare dintre noi și-ar dori să trăiască. Lisa Dale reușește să te cucerească la fiecare pagină și, deși ai vrea să afli deznodământul, regreți totodată că astfel ajungi la finalul unui excelent roman.” — Romantic Times Book Reviews. 

Cartea o poți cumpăra AICI

„27 de pași” de Tibi Ușeriu

Lumea mă știe drept alergător de anduranță. Ce nu știe, însă, e povestea vieților mele paralele. Am fost pe rând: slugă la ciobani pe Bârgaie, porcar în armata română, azilant politic în Berlin, pizzar într-un restaurant italian, bodyguard la un interlop sârb, martor într-o galerie de alba-neagra în Gran Canaria și autor de jafuri armate. Am evadat din două închisori europene, dar nu și din a treia.

Vânat prin Interpol, am devenit client al unei pușcării de maximă securitate. Drept urmare, timp de aproape 10 ani am lipsit la apel din propria tinerețe, închis complet singur între 4 ziduri albe, foarte groase.
Cei care au auzit de mine după ce am câștigat 6633 Arctic Ultra vor descoperi în această carte povestea mea așa cum n-o știe și n-a auzit-o nimeni, niciodată. La fel și cei care, fără să fi întrebat înainte, m-au ales ca subiect al examenului de capacitate la limba română.
O carte excepțional de inspirațională!
Cartea o poți cumpăra AICI

„Crăciunul lui Maigret” de Georges Simenon

În dimineața Crăciunului, Maigret se pregătește să petreacă o zi liniștită în compania soției sale. Tocmai își termina micul dejun când e cautat de două femei, domnișoara Doncœur și Loraine Martin, care locuiesc peste drum și doresc să-i vorbeasca despre un mic incident. Nepoata în vârsta de șapte ani a doamnei Martin, Colette, i-a spus domnișoarei Doncœur ca în noaptea de dinainte fusese vizitată de Moș Crăciun. Această poveste anodina se va transforma curând într-un mister neliniștitor. Cine se ascunde îndărătul bărbii albe a lui Moș Crăciun? Cu intuiția și spiritul său de analiza, comisarul Maigret nu va întârzia să răspundă la această întrebare..

Cartea o poți cumpăra AICI

„Origini” de Dan Brown

De unde venim? Unde ne ducem?
De această dată, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvăluire a unei invenții care „va schimba fața științei pentru totdeauna”. Gazda este milionarul Edmond Kirsch, fostul student al profesorului, ale cărui realizări high-tech l-au făcut celebru în toată lumea. El va prezenta pentru prima dată descoperirea care răspunde la două dintre întrebările fundamentale ale omenirii. Seara meticulos pregătită degenerează însă în haos, prețioasa descoperire a lui Kirsch riscă să fie pierdută pentru totdeauna, iar Langdon, însoțit de eleganta directoare a muzeului, Ambra Vidal, este nevoit să zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Kirsch. Străbătând coridoarele întunecate ale istoriei secrete și xtremismului religios, cei doi trebuie să facă față unui inamic periculos, al cărui singur scop este să îl reducă la tăcere pe Edmond Kirsch. Într-o cursă contracronometru marcată de simboluri enigmatice și indicii oferite de arta modernă, Langdon și Vidal identifică, în cele din urmă, șocanta descoperire a lui Kirsch și adevărul extraordinar pe care ea îl conține.

O carte perfectă pentru cei care își pun multe întrebări!

Cartea o poți cumpăra AICI

„Cugetările unui (ne)cunoscut” de Dorian Furtună

Această carte e o culegere de reflecții, interogări și nelămuriri personale, pe care am decis să le așez pe hârtie. Sunt impresii și meditații critice și autocritice. Sunt obiecții față de unele stări de-ale noastre, sociale sau existențiale, în care mă regăsesc și eu. Externalizez niște reproșuri către cei din jur, dar și către mine însumi. E de fapt o invitație la reflecții, fiindcă această culegere nu are pretenția să dea note sau verdicte, nu trage concluzii absolute, ci incită, stimulează la raționamente în continuarea ideii, în completarea ei sau în contrapondere cu cele scrise. Atât îmi propun, să agit, să trezesc o reacție, să pun pe gânduri.

Cartea o poți cumpăra AICI

„Un Crăciun de neuitat” de Mary Carter, Terri Dulong

Un Crăciun de neuitat reunește două încântătoare povești de Crăciun, pe alocuri amuzante, în mare parte emoționante, care vă vor transpune în atmosfera magică și irezistibilă a sărbătorilor de iarnă.

Cartea o poți cumpăra AICI

„Secretele Succesului. Cum să vă faceți prieteni și să deveniți Influent” de Dale Carnegie

„Succesul înseamnă să obţii ceea ce vrei, iar fericirea înseamnă să vrei ceea ce ai obţinut“, Dale Carnegie.

Dar ce anume îşi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o carieră ascendentă, prieteni de încredere, o familie iubitoare, un trai decent… şi altele asemenea. Desigur, motivele pentru care un om îşi doreşte ceva anume sunt complet personale, însă metodele prin care îşi poate atinge obiectivul sunt general valabile. Iar metodele din cartea de faţă au fost testate de peste 15 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol.

Volumul de faţă a ajuns, cu timpul, să fie cea mai vândută carte motivaţională publicată vreodată.

Cartea o poți cumpăra AICI

„Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” de Dr. John Gray

Înţelegerea aprofundată a diferenţelor ajută la eliminarea multora dintre frustrările întâmpinate în relaţiile cu sexul opus şi în încercările de a-l înţelege. Neînţelegerile pot fi spulberate rapid sau prevenite. Speranţele nerealizate sunt corectate uşor. Când îţi aduci aminte că partenerul diferă de tine la fel de mult ca cineva de pe altă planetă, poţi să te relaxezi şi să cooperezi, în loc să te opui şi să încerci să elimini diferentele.

Cartea o poți cumpăra AICI

„Harry Potter și Pocalul de Foc”  de J.K Rowling

Volumele Harry Potter reprezinta o serie foarte populara in intreaga lume; ele apartin genului fantastic si au fost scrise de catre autoarea britanica J. K. Rowling.

Cartile trateaza o lume a vrajitorilor, protagonist fiind tanarul vrajitor numit Harry Potter, alaturi de prietenii lui Ron Weasley si Hermione Granger. Povestea se desfasoara in cea mai mare parte la Hogwarts, Scoala de Magie si Vrajitorie, o scoala pentru tinerii vrajitori si magicieni.

Acestea pot deveni un cadou potrivit pentru copiii îndrăgostiți de fantastic.

Cartea o poți cumpăra AICI