Recomandare: Evenimentele care îți vor colora această săptămână (Foto)

Recomandare: Evenimentele care îți vor colora această săptămână (Foto)

Evenimente culturale, expoziții de artă sau concerte. Acestea sunt câteva dintre opțiunile pentru această săptămână. Alege să petreci  timpul împreună cu cei dragi, fie la un eveniment din oraș sau într-o atmosferă degajată. Iată câteva sugestii pregătite pentru voi. 

Miercuri, 4 iulie

Vișiniadă la Poiana Bradului

Toți doritorii de a gusta din roada de vișine din acest an sunt așteptați la acest eveniment. Aici veți gusta din savuroasele plăcinte cu vișină, vă veți topi setea cu compot proaspăt fiert și vă veți delecta cu jeleuri din vișină.

Ora: 13:00

Festivalul Nopțile Pianistice, ediția a XVI-a 

Dacă vrei să te bucuri de muzica clasică, atunci nu trebuie să ratezi concertul de pe 4 iulie, de la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici. Veți avea fiți prezenți la prestația soliștilor din România, Franța și Republica Moldova. Mai multă informație urmăriți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Joi, 5 iulie

Lansarea romanului „Rămâi pentru totdeauna” de Lucia Brainstorm 

Tânăra scriitoare Lucia Brainstorm își așteaptă cititorii la lansarea celui de-al treilea roman. Evenimentul se începe la 18:30, la Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu. Informația despre eveniment o puteți urmări pe pagina de Facebook.

Ocean’s 8: Jaf cu clasă

Istoria a opt femei hoațe a bătut recordurile la încasările pe care le-a avut după premieră. Filmul poate fi vizionat la cinematograful Patria. Detalii despre eveniment aici. 

 Vineri, 6 iulie

Instalație fotografică – Alexandru Bodrug 

Vă invităm la expoziția fotografică a lui Alexandru Bodrug, un tînăr extraordinar, cu o viziune proaspătă a ceea ce înseamnă ”detaliul vieții”, reprezentat prin metodele contemporane de capturare a imaginii.
Ceea ce veți vedea de fapt este o instalație fotografică în miniatură. Aceasta aduce un nou concept de a expune fotografia, transformând-o intr-un obiect minuscul, ce poate fi purtat în buzunar. Fiind transpusă într-o instalație ce nu are început, și nici sfârșit, cu influențe din litografia japoneză, are ca scop de a prezenta Chișinăul printr-o prismă diferită, de a transforma imaginea, ce fiecare a văzut-o, într-un obiect de artă.
Instalația va fi expusă în AUGUST Lifestyle Store timp de două săptămâni!
Pentru a afla mai multe detalii despre creația lui Alexandru Bodrug accesați adresa: https://www.facebook.com/damegplan

Vernisajul „Revedere” de Zaharia Cușnir 

Pentru prima dată în Moldova va fi expusă această arhivă fotografică plină de emoții, sens, mistere și suflet!
Descoperite întâmplător, fotografiile bătute de vânt, dar îngrijite până acum de ierni, veri și miracol, păstrează temeinic spiritul trecutului, ai anilor ’50-’60.

Deschidera expoziției: ora 16:00

Locația: Muzeul de Arte al Moldovei

Jazz, Wine & Relax 

Pe 6 iulie, ora 19:00, vino să petreci o seară plăcută la Tucano Coffee Kenya, bd. Moscovei 1/4.
Vei încheia săptămâna într-o atmosferă deosebită, cu un pocal de vin și acorduri de saxofon, combinația perfectă pentru o seară relaxantă!

Sâmbătă, 7 iulie

Art’n’Music Rush

Dacă îți place muzica de calitate și vrei să descoperi cele mai creative picturi, atunci vino sâmbătă, 7 iulie, între orele 10:00 și 19:00, în parcul Valea Morilor, alături de prieteni sau familie să petreci o zi memorabilă de vară.

Duminică, 8 iulie

Festivalul IA Mania 2018 la Holercani

Vino să descoperi tradițiile și legendele culese din regiunea Nistrului! În ediția din acest an vei putea savura din bucătăria tradițională, vei putea participa la ateliere artizanale, cât și alte activități.  Informația despre eveniment și bilete găsești pe pagina de Facebook. 

Spectacol de animație ,,Cei 3 Purceluși” (Eveniment Caritabil)

Duminică, începând cu ora 16, ești invitat în fascinanta lume a poveștilor. Vino împreună cu copiii și totodată participă la un eveniment caritabil. Informație despre eveniment găsiți aici .

Locația: Filarmonica Națională Serghei Lunchevici