Recomandare: serialele pe care să le privim în această iarnă (Video)

Recomandare: serialele pe care să le privim în această iarnă (Video)

Zăpada se lasă așteptată și vremea e posomorâtă, dar perfectă pentru a privi seriale. Dacă ai terminat lista salvată pentru anul 2018, atunci e momentul să o reînoiești cu serialele ce îți vor ține de urât în nopțile lungi de iarnă.

Peaky Blinders

Alex, un hoț misterios, este tras de fostul său partener pentru o ultima violă. Când Alex, expert în infiltrație cu un trecut secret, își dezvăluie accidental identitatea în timpul unei violări de rutină, se simte rapid confundată într-o conspirație guvernamentală și încurcată într-un joc mortal de pisică și șoarece cu un maestru asasin și echipa sa de ucigași.

The Alienist

Dacă v-au plăcut poveștile cu Sherlock Holmes, cu siguranță o să vă placă și The Alienist, cel mai nou serial produs de TNT, cu Dakota Fanning, Daniel Brühl și Luke Evans în rolurile principale. Jurnalistul de investigație John Moore (Evans) face echipă cu Laszlo Kreizler (Brühl), un psiholog renumit pentru metodele sale neconvenționale de lucru, pentru a ancheta o serie de crime din New York-ul secolului al XIX-lea. Serialulul are la bază romanul omonim publicat de Caleb Carr în 1994.

The Marvelous Mrs. Maisel

Dacă este un serial la care promit că veți râde mult, acela ar fi The Marvelous Mrs. Maisel, care tocmai a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun serial de comedie. În prim-planul poveștii este Midge Maisel (Rachel Brosnahan, și ea recompensată cu un Glob de Aur pentru acest rol), o femeie plictisită de viața sa de casnică, de problemele pe care le are din cauza soțului care a părăsit-o, de rolul de mamă. Peste noapte, total întâmplător, Midge își descoperă talentul la stand-up și hotărăște să facă o carieră din asta.

Manhunt: Unabomber

Inspirat de un caz real, Manhunt: Unabomber urmărește încercarea FBI-ului de a-l prinde pe misteriosul și periculosul Unabomber (Paul Bettany), un terorist care trimite bombe prin poștă.

The Crown (Globul de Aur pentru cel mai bun serial dramă)

Seria originală Netflix, The Crown (Coroana), se concentrează pe Regina Elisabeta a II-a (Claire Foy) ca proaspăt căsătorită în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume, în timp ce incearca sa stabileasca o relație cu prim-ministrul legendar, Sir Winston Churchill (John Lithgow). Imperiul Britanic este în declin, lumea politică este în dezordine, iar o femeie tânără ia tronul, o eră nouă ivindu-se…