Recomandare: Tabere de vară pentru copiii și adolescenții pasionați de IT și media (Detalii)

Recomandare: Tabere de vară pentru copiii și adolescenții pasionați de IT și media (Detalii)

Taberele de vară pentru copii sunt o oportunitate pentru ei și un răgaz pentru părinți. În cazul taberelor tematice, copii rămân cu o experiență plăcută și cu un bagaj de cunoștințe. Dacă ai un copil căruia îi plac tehnologiile informaționale și alte științe exacte, atunci vezi mai jos câteva sugestii unde îl poți duce la o tabără de vară în orașul Chișinău.

Tabără de vară – Star Wars (Turul I și turul II)

Copilul tău este pasionat de oameni de știință, cercetători, savanți care au avut drept scop să facă viața oamenilor mai ușoară? Atunci nu-l lăsa în această vară să stea acasă, pentru că Tekwill Academy Kids a pregătit tabăra de vară care se potrivește ideal pentru copilul tău, și anume ,,Star Wars” .

Viitorul e predestinat roboților de aceea în cadrul acestei tabere copilul tău se va afla într-un laborator nu doar în calitate de utilizator al unui robot, dar chiar a unui creator! Dacă are vârsta între 9- 12 ani atunci îi vom zice: ,,Bun venit”, noului nostru coleg în laborator!

La tabără, copilul tău va crea un robot autonom, apt să realizeze misiunile propuse, și va putea să participe în competiții interne! De asemenea, logica și gândirea algoritmică va fi mai dezvoltată după această tabără.

Dacă tabără ,, Star Wars ” este potrivită pentru copilul tău grăbește-te să-l înregistrezi, pentru că numărul de locuri este limitat! >>> https://goo.gl/dGaCrX

Perioada desfășurării: 4-18 iunie

Pentru copiii de la 9 la 12 ani.

Video Blogging- Tabără de vară 

Dacă în trecut copiii visau să devină mecanici sau poștași, acum tot mai mulți visează să devină video-bloggeri cu milioane de urmăritori pe youtube.

La Tekwill Academy Kids organizăm tabără de vară ,, Video Blogging” unde vom:
-crea un canal video;
-alege tematica canalului;
-încărca conținut;
-învăța să promovăm canalul.

La final, fiecare participant va avea un canal media cu conținul util, dar și un plan de promovare viabil.
Dacă tabără ,, Video Blogging” ” este potrivită pentru copilul tău grăbește-te să-l înregistrezi, pentru că numărul de locuri este limitat! >>>> https://goo.gl/UzBKop

Perioada desfășurării: 30 iulie-13 august

Adolescenți de la 12 la 15 ani.

Photoshop Junior Expert -Tabară de vară 

,,Photoshop Junior Expert” este tabăra de vară pentru copiii pasionați de fotografie, imagini creative și editare de poze. Vara este anotimpul ideal pentru a studia fotografia și editarea ei, pentru că vara toate fotografiile sunt pline de culoare și lumină, condiții ideale pentru a da frâu imaginației în cadrul cursului ,,Photoshop Junior Expert” de la tabăra de vară Tekwill Academy Kids .

După această tabără suntem convinși că întreaga familie va avea poze reușite și editate, și cine știe poate această abilitate îl va inspira pe copilul tău să devină un fotograf profesionist pe viitor.

La finele acestei tabere ne propunem să organizăm o expoziție de fotografii, printre care se vor regăsi și cele ale copilului tău. Programul este organizat pentru adolescenți de 13-15 ani într-un mod distractiv și totodată informativ. La TAK copiii nu se plictisesc, dar se distrează și testează profesiile viitorului!

Adolescenți de la 13 la 15 ani
Se desfășoară în perioada 4-16 iunie.

Web Master – Tabără de vară 

La sigur ai auzit cât de întrebată și profitabilă e profesia de programator. Programatorii au devenit indispensabili în toate ramurile de activitate, deoarece o afacere modernă este bazată în mare parte pe utilizarea computerelor, programelor şi soluțiilor tehnologice inovatoare.

De aceea, dacă ai între 13-15 ani, te invităm la tabăra de vară ,,Web Master”, unde cei mai buni mentori te vor învăța cum să creezi un landing page (pagină web), într-un mod captivant cu conținut bazat pe domeniul de interes propriu.

Perioada de desfășurare: 16-27 iulie.

Game of Thrones – Tabără de vară 

Jocurile video…o pasiune a copiilor din ziua de azi care poate deveni profesia lor în viitor. Ce poate fi mai frumos decât omul care-și iubește profesia?
La tabăra de vară ,, Game of Thrones” copii nu sunt simpli jucători, dar creatori de jocuri! Cum îți pare ideea de a juca într-o joacă creată de copilul tău? Pare imposibil, nu și pentru copiii de la tabăra TAK. De pe 18 iunie începe tabăra micilor programatori de jocuri în Scratch. Nu este necesară o pregătire anterioară, mentorii noștri vor avea grijă să instruiască fiecare copil. Vor fi create două grupuri: kids ( 8-10 ani) și junior (12- 14 ani). La taberele TAK copiii testează profesiile viitorului și capătă cunoștințe noi!
Alege pentru copilul tău o tabără de vară la care el se va distra și totodată va învăța ceva util!

MILO – Tabără de vară (Turul I și turul II)

Visul copiilor de a putea crea propriul robot poate deveni realitate la tabăra de vară ,,Mailo” de la Tekwill Academy Kids.

Dacă copilul tău are vârsta între 7-9 ani și este pasionat de științele exacte și roboți atunci tabăra de vară ,,Mailo” se potrivește ideal pentru el.
Am pregătit o sumedenie de activități interesante și educaționale care implică cunoașterea figurilor, geometrice, culorilor, calcul, lectură și scriere. Mentorii noștri au cele mai relevante exemple practice și exerciții care-l motivează pe copilul tău să pună logică în mișcare și cunoștințele teoretice acumulate.
La finalul cursului ,,Mailo” discipolii noștri vor crea o serie de roboți, care explică noțiuni despre fenomene naturii, fizică și electronică, prin programarea robotului la diverși senzori.

Perioada de desfășurare:  2-14 iulie // 30 iulie – 10 august

Copii de la 7 la 9 ani.