Distribuie prietenilor:

Recomandarea editorilor Esquire: cele mai bune 8 comedii lansate în 2017 (Video)

Recomandarea editorilor Esquire: cele mai bune 8 comedii lansate în 2017 (Video)
Distribuie prietenilor:

Cei de la Esquire au realizat un top a celor mai bune comedii lansate în anul 2017. Este greu de făcut o clasificare definitorie dintre comedie și celelalte genuri, cert este că unele dintre cele de mai jos te vor face să răzi cu lacrimi, majoritatea sunt o împletire între dramă și comedie.

The Meyerowitz Stories (new and selected)

Noah Baumbach realizează acest film, cu acțiunea în viața unor adulți (imaturi) în New York. Dustin Hoffman este partiarhul familiei Meyerowitz. Adam Sandler și Ben Stiller alături de Elizabeth Marvel sunt frații și copiii celui mai sus amintit.

Copiii Meyerowitz ajunși la maturitate plănuiesc o restrospectivă a carierei artistice a tatălui lor. Cu un dialog ascuțit și un joc actoricesc incredibil de bun (o vei vedea și pe Emma Thompson), acest film, spun editorii Esquire, îl mai pune o dată în plus în valoare pe Sandler. Găsești una dintre cele mai bune filme de comedie ale anului 2017 pe Netflix.

Incredibila Jessica James

Vei vedea o comedie romantică, a cărei protagnonistă este o scriitoare de scenarii din New York. După o despărțire ea începe să se vadă cu un bărbat mai în vârstă, jucat de Chris Dowd. Deși pare o povestioară simpatică și atât, acest film este despre o femeie tânără ce își formează identitatea, alegând ce își dorește.

Landline

Regizorul Gillian Robespierre se revede cu Jenny Slate într-o peliculă cu acțiunea în anul 1995. Comediană joacă rolul unei new yorkeze tinere ce urmează să se căsătorească. În acest timp, familia ei este într-o criză existențială, când sora ei mai mică, jucată de Abby Quinn, află că tatăl lor (John Turturro) o înșeală pe soția lui, Edie Falco.

Thor Ragnarok

Descoperă cum Thor devine amuzant alături de Hulk (Mark Ruffalo) sau Câte Blanchett. Chris Hemsworth se întoarce în Universul cu Eroi Marvel, de data aceasta și mai amuzant.

The Big Sick 

Kumnail Nanjiani – care a scris scenariul alături de soția sa Emily V. Gordon – joacă drept un comedian pakistanez in Chicago. El se îndrăgostește de o femeie de rasă albă, Emily (jucată de Zoe Kazan).

Relația se strică pe măsură ce familia bărbatului obiectează, iar lucrurile se complică când Emily este pusă într-o comă indusă medical și Kumail așteaptă vești despre boala ei, alături de părinții femeii, jucați fenomenal de Holly Hunter și Ray Romano.

I, Tonya

Craig Gillespie realizează un film dedicat Tonyei Harding, patinatoarea care a fost eliminată de la Jocurile Olimpice după ce a complotat la amenințările și atacul lui Nancy Kerrigan.

Această peliculă este unul dintre cele mai bune filme de comedie ale anului 2017, însă conține multe fațete ale umanității. De la abuz, până la sărăcie, victimizare, agresivitate, tărie de caracter.

Lady Bird
Greta Gerwig debutează regizoral cu acest film autobiografic, despre ținerea ei ratată, în Sacramento, California. Ronan conferă un tur de forță actoricesc. Vei cunoaște povestea regizoarei, a mamei sale și a alegerilor pe care le facem influențați de familie.

Girls Trip

Editorii Esquire numesc Girls Trip drept primul dintre cele mai bune filme de comedie ale anului 2017. Patru prietene de o viață se reîntâlnesc în New Orleans. Ele se vor reapropia una de cealaltă și totul este condimentat cu replici amuzante și sex-appeal. Un film de neratat cu Queen Latifah, Jada Pinkett-Smith și Regina Hall.

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?