Distribuie prietenilor:

Restaurantul din Paris, deschis de un moldovean. Sergiu Boieșu încântă francezii cu bucate ca la el acasă

Restaurantul din Paris, deschis de un moldovean. Sergiu Boieșu încântă francezii cu bucate ca la el acasă

Sergiu Boieșu este moldoveanul care a încercat să încânte francezii cu gastronomia moldovenească lucru care pare să-i fi reușit.

Distribuie prietenilor:

Sergiu Boieșu este un tânăr moldovean care, plecat la muncă în Franța, și-a transformat visul în realitate. Acesta  a deschis un local unde să adune persoanele dragi la evenimentele speciale. Realizările lui au depășit limitele dorinței și astăzi „Chez Omenashou” este vizitat și de francezii din regiune.

Printre bucatele servite aici le vom găsi neapărat și pe cele tradiționale moldovenești, dar și vinurile autohtone.

Cum sunt întâlniți oaspeții în restaurantul moldovenesc din capitala franceză, vedeți în continuare:

ULTIMELE