Rodica Ciorănică, către toate femeile: „Nu vă panicați dacă se vede vreun colăcel în jurul taliei.”

Rodica Ciorănică, către toate femeile: „Nu vă panicați dacă se vede vreun colăcel în jurul taliei.”

Azi știam precis că nu voiam să mă ridic din pat. Am şi eu momente, ca şi voi, în care parcă nu văd sens şi nici soarele nu vrea să-mi facă vreo promisiune credibilă… Ştiu eu ce nu-mi ajunge uneori, dar hai să spun… Un fleac de fericire. Parcă nu aţi crede, aşa e? Ştiu că vă gândiţi că dacă te îmbraci frumos, ai prieteni de succes şi apari în fiecare seară la televizor, e o nesimţire să fii ingrat şi să te plângi că ceva nu-ţi ajunge. Ei bine, asta ni se întâmpă tuturor, indiferent cu ce ne ocupăm…

Şi dacă ni se întâmplă tuturor, dar mai ales, nouă, femeilor, care ne punem mai des astfel de întrebări, să vedem ce e de făcut. Ce să facem să fie bine azi? Că fericirea nici nu poate fi o stare veşnică. Dar dacă o aduni ca pe nişte  bucăţele dintr-un puzzle, s-ar putea să îţi dai seama într-o zi că fericirea asta e lângă tine, e a ta, e acum. În ultima ediţie de VIP magazin veneam cu ceva idei care să vă facă să nu prea mai conteze că nu mai aveţi 20 de ani, că e cam strâmt în mărimile S şi M, că nu v-au deranjat de mult fluturii din stomac sau nu v-au mai sclipit ochişorii. Da, vă tachinez un pic.

Eu zic aşa: Dezlănţuiţi-vă în sfârşit! Pe interior. Lăsaţi cafeaua ceea de dimineaţă să îşi facă efectul din reclame, adică să vă facă să vă învârtiţi  prin casă în timp ce alegeţi rochia cu care veţi ieşi azi, să vă facă să râdeţi şi să daţi muzica tare în maşină.

Care e problema că aveți nişte probleme de rezolvat? Cine nu le are?

Şi da, nu vă panicați dacă se vede vreun colăcel în jurul taliei. Mâine mergeți la sală sau mâncați mai puţin. 

Citește continuarea pe Rodicacioranica.md.