Scriitoarea Lucia Brainstorm își așteaptă cititorii la lansarea romanului „Rămâi pentru totdeauna” (Foto)

Scriitoarea Lucia Brainstorm își așteaptă cititorii la lansarea romanului „Rămâi pentru totdeauna” (Foto)

Tânăra scriitoare Lucia Brainstorm lansează cea de-a III-a carte. „Rămâi pentru totdeauna” este titlul romanului cu care vrea să captiveze cititorii și să-i aducă în universul ei. Evenimentul va avea loc pe 5 iulie, ora 18:30, la Biblioteca Municipală B. P. Hașdeu. 

În spatele cărții „Rămâi pentru totdeauna” stă o poveste deosebită pe care ar vrea să o transmită și cititorilor săi. Drept sursă de inspirație i-au servit oamenii pe care i-a întâlnit: „Oamenii care îi tot vedeam în noul oraș, îmi păreau mai fericiți, în privirele lor puteai găsi calm și atunci am început a scrie pe foi emoții, gânduri, bucăți din suflet cu speranța că și oamenii de acasă așa vor deveni”, ne spune Lucia Brainstorm.

Tânăra scriitoare vrea ca fiecare cititor să ia din acest roman ce este mai bun pentru el și să-și încarce bateriile:  „Sper la lansare fiecare om să își încarce bateriile cu energie pozitivă, unde nu va mai fi loc de dor, griji, regrete. E o carte diversă, fiecare se va alege cu ceea ce simte, ceea ce este gata să depășească”, ne mai spune Lucia Brainstorm. 

Iată câteva fragmente din romanul „Rămâi pentru totdeauna” :

Aici, mamă, filtrele înseamnă zâmbet, când sufletul varsă șiroaie de lacrimi, strângeri de mână și încredere în sine.

 

Te întrebi ce am făcut cu sufletul? L-am închis precum o carte veche și prăfuită.

 

Te fumez ca pe țigările ce lasă în urmă doar scrum. Aș vrea să închid ochii și să mă trezesc lângă tine. Să simt și eu că trăiesc… înțelegi?

 

Suntem tot mai grăbiți, dar nici noi nu știm spre ce ne grăbim cu adevărat. În ultimul timp citesc în chipurile oamenilor mai multe regrete, decât fericire adevărată.

Foto: arhiva personală