Septembrie aduce schimbări pentru mai multe zodii: aventuri și oportunități financiare (Foto)

Septembrie aduce schimbări pentru mai multe zodii: aventuri și oportunități financiare (Foto)

Luna septembrie  aduce o mulțime de schimbări pentru zodii. Poziționarea astrelor favorizează concentrarea energiei în zona creativității. 

Berbec (21 martie – 20 aprilie) Pe măsură ce intrăm în septembrie, Luna trece prin Berbec. Acest lucru vă oferă foarte multă energie pentru a începe lucruri noi şi pentru a vă exprima creativitatea. Vestea proastă este că Mercur a staţionat (pare să se fi oprit din mişcare) în casa creativităţii tale, încetând temporar fluxul acelei energii. Acest blocaj nu va dura foarte mult, dar vă va schimba perspectiva asupra modului în care vă folosiţi uneori emoţiile. Veţi avea parte de o lecţie foarte importantă la mijlocul lunii, când Soarele şi Marte (două planete puternice pentru Berbec) se conjugă în casa a şasea a ambiţiei şi a direcţiei vieţii. Înainte de această perioadă, dedicaţi-vă timp pasiunilor şi dorinţelor.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Venus este guveratorul semnului tău, deci vei avea parte de schimbări imporatnte în această lună. Pe măsură ce începe luna septembrie, Venus se află alături de Saturn în cea de-a treia casă. Vei avea noroc în toate proiectele care includ comunicarea, scrisul şi afacerile. Poziţia lui Saturn vă va obliga să analizaţi motivaţia în aceste domenii. Ce doriţi să comunicaţi sau să realizaţi? Ce vă ţine din progres şi cum puteţi schimba asta? Venus va intra în cea de-a patra casă pe 7 şi va rămâne acolo până pe 4 octombrie. Utilizaţi această perioadă pentru a investi în casă şi pentru apropierea de familie. Acordaţi o atenţie deosebită copiilor. Energiile romantismului şi creativităţii sunt la cote maxime.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

În această lună accentul se pune pe casă, familie şi dezvoltare emoţională. Lucrurile pot deveni puţin copleşitoare în preajma datei de 15 septembrie. Soarele şi Marte sunt în conjuncţie în cea de-a patra casă pe 14, oferind o oportunitate pentru descoperire de sine. Acesta este un timp pentru a vă îngriji, a analiza relaţia şi a vă îngriji familia. S-ar putea să existe întrebări mai profunde şi despre carieră sau direcţia profesională, care se află în centrul frustrării tale. E timpul să fii cu adevărat sincer cu tine, ca să poţi realiza împlinirea pe care o meriţi.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Tranzitul Soarelui prin semnul tău aduce un salt energetic şi creativ prin casa minţii, a comunicării şi a afacerilor. Ajustările de atitudine pot fi transformate în acţiune în a doua jumătate a lunii. Septembrie oferă oportunităţi excelente de a vă face noi prieteni, de a vă promova sau de a ieşi în evidenţă.

Leu (22 iulie – 22 august)

Te simţi creativ, gata să dai naştere unor noi proiecte sau să reinventezi propria persoană. Acesta este un moment potrivit pentru că toate uşile se deschid în faţa ta în toate zonele profesionale. Nu lăsaţi anxietatea să vă acapareze la începutul lunii. Acordaţi o atenţie deosebită nevoilor de familie, astfel încât aceasta să beneficieze de o atenţie adecvată. Din punct de vedere financiar staţi bine, dar evitati creditele sau implicarea în afaceri ce presupun contribuţia cu o sumă mare.

Fecioară (22 august – 22 septembrie)

La multi ani! Septembrie este o lună puternică astrologic. Planeta care stăpâneşte cele trei semne de foc se află în tranzit prin Fecioară. Mercur, guvernatorul Fecioarei, intră pe semnul dvs. pe 10 septembrie. În cele din urmă, o Lună Nouă, favorabilă noilor începuturi, are loc pe 14 septembrie, în conjuncţie cu Jupiter cel binevoitor şi expansiv. Acesta va fi un test bun pentru tine. Debordaţi de inspiraţie, ambiţie şi dorinţă. Este timpul să reechilibraţi acea parte raţională şi analitică a dvs., şi să permiteţi emoţiilor şi pasiunii să ia locul pe care îl merită. Simţiţi puterea pasiunii voastre pentru viaţă. Pasiunea ta reprezintă dorinţa de a cunoaşte adevărul despre cine eşti cu adevărat şi de ce eşti aici.

Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

Venus şi Saturn, cei doi mari aliaţi ai Balanţei, încep să se susţină unul pe altul în casa carierei tale, a statutului şi a responsabilităţii. Acest lucru reprezintă schimbări importante în aceste zone – proiecte lansate în februarie şi martie se îndreaptă către succes în următoarele şase până la opt săptămâni. Încearcă să muţi presiunea de pe tine oriunde poţi. Investiţi timp şi bani în casă pentru a vă face să vă simţiţi mai confortabil şi mai special. Finanţele vor cunoaşte o îmbunătăţire importantă la sfârşitul lunii, la timp pentru a-ţi organiza ziua de naştere pe care o meriţi cu adevărat.

Scorpion (22 octombrie – 21 noiembrie)

Primele zile ale lunii nu sunt dintre cele mai productive. Pluto, guvernatorul Scorpionului, şi Mercur tocmai au trecut de la retrogradă la mişcare directă. Utilizaţi prima săptămână a lunii septembrie pentru a inventaria şi a integra cele două lecţii ale lui Pluto (talentul, stima de sine şi valoarea de sine). Începând cu cu ziua 11, zona profesională şi de afaceri vor cunoaşte îmbunătăţiri importante. Există o cantitate imensă de energie disponibilă, aşa că este recomandat să acorzi o atenţie deosebită acestor zone din viaţa ta. Înţelegeţi bine idealismul şi aşteptările dvs., astfel încât să nu vă autosabotaţi. Pur şi simplu nu poţi schimba alte persoane. Schimbaţi-vă aşteptările în ceea ce le priveşte sau ajustându-vă convingerile cu privire la propria persoană.

Săgetător (21 noiembrie – 21 decembrie)

Există câteva probleme profunde care necesită conştientizarea dvs. Însă inspiraţia şi motivaţia le vor pune capăt în curând. Pe data de 14 există o Lună Nouă ce are loc în conjuncţie cu Jupiter care este conducătorul puternic al semnului tău, iar pe 15, Soarele şi Marte sunt în conjuncţie. Aceste două evenimente puternice au loc în cea de-a zecea casă a carierei, statut şi responsabilitate. Pot apărea schimbări importante la serviciu sau îmbunătăţirea stării de sănătate, în cazul în care aţi avut probleme în ultima perioadă.

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Veşti bune în ceea ce priveşte relaţiile. Ori se anunţă o nuntă, ori începerea unei noi relaţii de durată. Pentru alţii, înseamnă că se concentrează pe relaţiile existente şi pe fericirea familiei. Nu treceţi cu vederea lecţiile pe care viaţa vi le scoate în cale. Analizaţi tot ce vi se întâmplă şi întrebaţi-vă ce aţi putea învăţa din experienţa respectivă. Exprimarea creativă se află la un nivel maxim în această lună. Lăsaţi-vă talentele creative să zburde libere. Sunt bine aspectate călătoriile şi relaţiile cu persoane importante. Vizitaţi-vă profesorii sau vechii colegi de şcoală.

  Vărsător (20 ianuarie – 19 februarie)

Călătoria lui Saturn te ajută să te concentrezi în aceste zile asupra scopurilor şi direcţiei tale de viaţă. Chiar dacă ultimele săptămâni au fost extrem de neclare, nu dispera. Puterea transformatoare a Soarelui, a lui Marte şi a lui Jupiter în casa a opta a schimbării este foarte revelatoare. Cea de-a 14-a şi a 15-a zi din lună vor cristaliza multe lucruri pentru dvs. Este timpul să vă scoateţi inima şi sentimentele din aparatul frigorific. Permiteţi-vă să iubiţi şi să vă lăsaţi iubiţi cu adevărat. Este timpul schimbării, este nevoie de reinventare şi cererea drepturilor. 24 şi 25 sunt zilele cele mai bune pentru a acţiona.

Peşti (19 februarie – 21 martie)

Saturn trece prin casa exprimării creative. Energiile voastre creative funcţionează la cote maxime. Nu grăbiţi procesul, luaţi-vă timp pentru a găsi ceea ce vi se potriveşte. Saturn vă împinge să găsiţi muza sau motivaţia de care aveţi nevoie. În această perioadă vor fi şi câteva provocări, aşa că încercaţi să vă păstraţi calmul. Există probabil unele aspecte care au rămas nerezolvate, dar care necesită clarificări. Verificaţi ce funcţionează pentru voi. Încercaţi să fiţi un jucător de echipă, nu lăsaţi mingea doar în jumătatea de teren a celuilalt şi contribuiţi activ la rezolvarea neînţelegerilor. Este timpul să aveţi încredere în voi înşivă.

Sursa: adevarul.ro