Distribuie prietenilor:

Shiloh, fiica mai mare a Angelinei Jolie se simte mai bine în postura de băiat! Ce crede vedeta despre asta (Foto)

Shiloh, fiica mai mare a Angelinei Jolie se simte mai bine în postura de băiat! Ce crede vedeta despre asta (Foto)
Distribuie prietenilor:

Shiloh, fiica mai mare a Angelinei Jolie a demonstrat că se simte mult mai bine în pielea unui băiat. Dacă la început nu era înțeles de ce poartă haine pentru băieți și se comportă ca un băiețel, acum mama ei i-a acceptat identitatea.

shiloh-fiica-mai-mare-a-angelinei-jolie-se-simte-mai-bine-ca-baiat-cum-arata-in-cele-mai-noi-imagini_1

Încă de la vârsta de 3 ani, Shiloh avea un comportament diferit, se îmbrăca ca un băiat, ba mai mult, cerea să fie numit John. Actrița povestește într-un interviu că a fost cu ea la psiholog, ca la final să o lase să se simtă cum vrea ea.

Vedeta a fost recent în Namibia, țara unde a născut-o pe Shiloh, iar pozele postate pe internet demonstrează încă o dată ca fata ei nu trece doar printr-o stare, dar e o identitate pe care Angelina Jolie nu vrea să o schimbe.

„Îi place foarte mult să poarte treninguri și costume. Deci, cel mai adesea, poartă un costum cu cravată și o jacheta sau un trening. Vrea să fie băiat. Așa că a trebuit să îi tundem părul. Îi plac numai lucrurile de băieți. Crede că este la fel ca frații ei”, povestea Angelina Jolie.

shiloh-fiica-mai-mare-a-angelinei-jolie-se-simte-mai-bine-ca-baiat-cum-arata-in-cele-mai-noi-imagini

„Eu cred că este fascinantă prin alegerile pe care le face. Nu sunt genul de părinte care să își forțeze copilul să facă ceea ce nu vrea. Asta ar însemna să fiu un părinte rău. Copiii ar trebui sa fie lăsați să se exprime, fără să îi judecăm, pentru că asta este o parte importantă din procesul lor de maturizare”, spunea mai demult Angelina Jolie. 

 

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?