Distribuie prietenilor:

Smiley „a luat-o” la Vals pe Feli. Cei doi artiști au înregistrat varianta duet a melodiei (Video)

Smiley  „a luat-o” la Vals pe Feli. Cei doi artiști au înregistrat varianta duet a melodiei (Video)
Distribuie prietenilor:

Smiley a marcat la sfârșitul anului 2017 -un deceniu de carieră solo, iar cu această ocazie a lansat și albumul aniversar, intitulat Confesiune.

Pe parcursul a 10 luni, artistul a lansat câte o melodie în fiecare lună, iar ultima este Vals. De această dată, Smiley și Feli Donose s-au reinventat, rezultatul fiind pe potrivă.

„«Vals» este una dintre piesele mele favorite de pe album, iar vocea lui Feli cred că o pune şi mai mult în valoare şi îi aduce un plus de sensibilitate“, spune Smiley.
Și Feli se declară încântată de colaborare: Am iubit piesa asta de când am auzit-o şi mi-am dorit foare tare să îi fac şi eu o variantă cântată «din papucii fetelor». Nu am planificat această variantă Smiley şi Feli. Pur şi simplu a venit pe moment. Abia aşteptam să o împărţim cu lumea. Eu recunosc că am ascultat-o de multe ori înainte de lansare şi sunt foarte curioasă de cum va fi primită. Îmi plac mult melodiile cu mesaj, iar «Vals» este una din melodiile sufletului meu marca Smiley“, a declarat şi Feli.