Cumpărătorii fideli ale brandurilor autohtone petrec „Vara Din Inimă

Cumpărătorii fideli ale brandurilor autohtone petrec „Vara Din Inimă

Vara Din Inimă”– eveniment rafinat care adună cei mai fideli cumpărători ale brandurilor autohtone

Evenimentul Vara Din Inimă” este unul bianual și este organizat în aer liber de fiecare dată într-o locație inedită, de data aceasta fiind Castelul MIMI, locul potrivit pentru un asemenea eveniment select.

Vara Din Inimă” va avea loc sub forma unui photo shooting, la care participă peste 300 de personalități publice de genul feminin, îmbrăcate în ținute stilate, dar neapărat de culoarea albă, fie în nuanțe pastelate.

Scopul acestui eveniment este creșterea vizibilității și recognoscibilității brandului Din Inimă”, accesul producătorilor autohtoni la potențialii cumpărători din diferite domenii, dar și promovarea pe rețelele de socializare, atât a brandului umbrelă Din Inimă”, cât și a brandurilor individuale ale designerilor participanți la eveniment.
La Vara Din Inimă” au fost invitați designerii locali care vor prezenta colecțiile lor de vară.
În acest an au dat curs invitației: Georgette, Kasandruța, Mi-e Dor, Nicole StormVasconiIvin Dress, Florentino DelureSekanaCrème Brulee, Premiera Dona, Alina Bradu, SramArabadjiVistilineParubina, etc.
La eveniment vor participa, de asemenea și producătorii de accesorii, care vor completa ținutele designerilor.

Ca și la celelalte ediții, vor fi amenajate 5 zone special pentru poze, 3 dintre ele de către AquaTerra și 2 spații, chiar de gazda evenimentului: Castel MIMI.
La eveniment vor fi prezenți 10 fotografi, care vor surprinde fiecare model și ținută individual, creând un album de poze complet pentru fiecare designer individual.

Totodată, în acest an va fi organizat în premieră un pop-up shop, unde designerii își vor expune colecțiile spre vânzare doritorilor de a achiziționa ținute autohtone.