Distribuie prietenilor:

Superman va fi dirijor de Ziua Internațională a Copiilor! Moldovan National Youth Orchestra pregătește un concert plin de magie (Foto)

Superman va fi dirijor de Ziua Internațională a Copiilor! Moldovan National Youth Orchestra pregătește un concert plin de magie (Foto)
Distribuie prietenilor:

Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate. Vor venera prin muzică cele mai preferate animate, alături de peste 100 muzicieni, în cadrul unei seri magice pentru a redescoperi copilul din tine, în contextul Zilei Internaționale a copilului.

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, începutul la 18.00 la Teatrul Verde.

Muzica din animatele: Tom & Jerry, Alice in Wonderland , The Lion King , Frozen, Shrek, How to train dragon, Ну, Погоди ! Чебурашка и крокодил гена, Aladdin, Sleeping Beauty, Maria Mirabela, Маша и Медведь, va fi interpretată de Moldovan National Youth Orchestra în paralel cu ecranizare video. De asemenea, vor fi pregătite și alte suprize pentru copii și părinții lor.

Moldovan National Yoth Orchestra este unica orchestră națională de tineret cu peste 120 concerte la activ, realizate în Moldova, Ucraina, România și Germania.
Dirijor: Andriano Marian

Soliști: Lidia Isac, Stela Botez, Victor Bălan, Corul de copii Lia Ciocârlia, Corul mixt ”Moldova”

Compozitori: Anastasia Lazarencu, Vitalie Mosiiciuc, Cristian Spătaru, Marian Ungur, Dan Țurcan

Pe lângă concertul magic, la eveniment vor fi amenajate mai multe zone de activități pentru copii astfel încât să aveți parte de o zi minunată alături de întreaga familie și prieteni.

Despre bilete:
Online pe:

Mticket

Fest

Fizic la casa de bilete a Palatului Național și a Teatrului de Operă
069 205 502
Zilnic: 09:00 – 19:00

Prețul biletelor:
7 – 20  mai – 80 lei

21 mai – 1 iunie – 100 lei

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?