Distribuie prietenilor:

Surprinde-ți partenerul de Ziua Îndrăgostiților! Cum să petreci timpul frumos și cu un buget minim (Foto)

Surprinde-ți partenerul de Ziua Îndrăgostiților! Cum să petreci timpul frumos și cu un buget minim (Foto)
Distribuie prietenilor:

Ziua Îndrăgostiților nu este neapărat despre cadouri scumpe și organizări fastuase. Acest moment intim poate fi marcat și cu bani puțini, într-o atmosferă caldă și plină de iubire. Vezi mai jos câteva idei pentru a avea o zi a dragostei pe potrivă. 

The Independent

O zi la spa

Dacă aveţi de gând să vă relaxaţi de Ziua Îndrăgostiţilor, atunci o zi la spa poate fi exact ce aveţi nevoie. Dacă nu vreţi să cheltuiţi bani sau să plecaţi de acasă, puteţi cumpăra săruri de baie, lumânări parfumate şi uleiuri de masaj pentru a creea atmosfera specifică unei centru de relaxare. Se poate dovedi a fi o experienţă foarte senzuală, scrie The Independent.

Noaptea filmului

Profitaţi la maxim de tema Zilei Îndrăgostiţilor urmărind cele mai frumoase comedii romantice la care vă puteţi gândi.

Pregătiţi cina împreună

Ştim cu toţii că mesele de Ziua Îndrăgostiţilor pot fi destul de costisitoare, aşa că o alternativă excelentă ar fi să găteşti împreună. Faceţi echipă şi puneţi în practică una din reţetele preferate. Cum spunea George Bernard Shaw: „Nu există iubire mai sinceră decât dragostea de mâncare“, gătitul împreună putând fi reţeta pentru o seară perfectă.

Antrenamentul de cuplu

De ce să nu încercaţi antrenamentul de cuplu chiar de Ziua Îndrăgostiţilor pentru a marca acest eveniment? Dacă nu vreţi să staţi în sala de sport, puteţi merge în parc pentru a alerga împreună.

Stand-up comedy

Dacă nu aaeţi idei cu privire la cum să vă petreceţi Ziua Îndrăgostiţilor, atunci îndreptându-vă spre un club de stand-up comedy. Asta în cazul în care şi partenerul iubeşte acest gen de distracţie. Asiguraţi-vă că rezervaţi biletele şi nu aşteptaţi chiar ziua de 14 februarie.

Degustare de vinuri

Indiferent dacă sunteţi un fan înrăit al vinului sau beţi doar la ocazii speciale, această băutură cu siguranţă este simbolul romantismului. Bucuraţi-vă de un vin bun împreună cu partenerul, pentru acelebra împreună iubirea.

Sursa

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?