Târgul de Cariere revine la Chișinău cu sute de locuri de muncă! Află mai multe detalii despre eveniment (Foto)

Târgul de Cariere revine la Chișinău cu sute de locuri de muncă! Află mai multe detalii despre eveniment (Foto)

Târgul de Cariere revine vineri și sâmbătă între orele 10-17, respectiv 10-16 la Palatul Național “Nicolae Sulac”, cu cele mai bune locuri de muncă, programe de stagii și oportunități de voluntariat. În cadrul evenimentului vor fi organizate interviuri pe loc, workshop-uri, concursuri cu premii, astfel încât interacțiunea dintre angajatori și candidați se va îmbunătăți. Sunt oferite posturi atât pentru persoanele cu experiență în domeniu, cât și pentru cele aflate la începutul carierei.

Angajează-te la cele mai active companii: Orange, Kaufland, SCC Services, MobiasBanca, EY Moldova, Residence Hotels, Banca Națională a Moldovei, British American Tobacco, Stefanini, Moore Stephens sau Rabota. Locurile de muncă oferite sunt din domeniile: Limbi străine, IT, Retail, Audit-financiar, Automotive, Marketing, Servicii. Peste 40 de firme așteaptă să te cunoască în cele două zile ale evenimentului.

La ediția din primăvară a Târgului de Cariere Chișinău, aproximativ 3300 de candidați au participat la eveniment. Organizatorii se așteaptă ca numărul să fie depășit în sezonul acesta.

„Ne bucură faptul că le putem oferi candidaților posibilitatea de a se angaja la peste 40 de companii participante la Târgul de Cariere Chișinău. Fiecare nouă ediție reprezintă o șansă în plus pentru aceștia de a-și schimba cariera. Există numeroase oportunități de angajare de neratat, așadar îi sfătuim pe toți cei interesați de un loc de muncă să participe la târg. Sperăm să depășim numărul de candidați din sezonul precedent. Sfatul nostru este să veniți cu CV-ul printat la eveniment”, a declarat Alina Agafiței, PR-ul Târgului de Cariere.

Evenimentul se va desfășura pe 21 și 22 septembrie la Palatul Național “Nicolae Sulac”, începând cu ora 10:00. Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii găsiți pe www.targuldecariere.md

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.