Te gândești unde să ieși duminică, 21 iulie? Avem câteva sugestii de EVENIMENTE pentru tine!

Te gândești unde să ieși duminică, 21 iulie? Avem câteva sugestii de EVENIMENTE pentru tine!

Duminica e ziua în care lăsăm toate grijile și nevoile la o parte și savurăm timpul liber alături de cei dragi. Vremea de afară ne promite cer senin și fără precipitații, deci avem toate condițiile pentru o escapadă de rutină.

Am selectat pentru tine cele mai interesante evenimente care se desfășoară astăzi, 21 iulie:

Vegan Picnic
Ce zici de un picnic în aer liber într-o companie frumoasă? Hai să acem cunoștință și să discutăm pe diferite subiecte interesante!
Duminică, 21 iulie, începînd cu ora 12:00 la Dendrarium, lîngă terenul de joacă pentru copii, pe partea stingă de la intrare, spre lac! Luăm paturelele, fructe, legume și gustări vegan/raw vegan (de post)! Și pentru că susținem Campania Mondială “Plastic Free”, fiecare vine cu tacîmuri și pahare de acasă!

Pentru mai multe informații sau propuneri: 079172760 – Diana!

Expoziţia temporară „Printre afişe şi instrumente muzicale”

Expoziţia „Printre afişe şi instrumente muzicale” de la Muzeul Național de Istorie este rezultatul cercetării şi valorificării colecţiei de afişe şi instrumente muzicale din patrimoniul Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei.
Este o expoziţie de pionierat, or colecţia de afişe muzicale este expusă pentru prima dată şi are drept scop familiarizarea publicului cu evoluţia afişului muzical ca suport publicitar cu valoare documentară şi artistică dar şi ca operă de artă. Constituită pe parcursul mai multor decenii ale sec. XX, din donaţii şi achiziţii, colecţia de afişe reprezintă o scurtă cronică a evenimentelor muzicale din Moldova de la est de Prut în perioada anilor 1900-2010.

Drag Racing Car Performance Cup 2019

Cel mai grandios eveniment auto sportiv din 2019, care va avea loc pe 21 iulie, ora 10:00, în orașul Bălți pe teritoriul Aeroportului Internațional Bălți Leadoveni.
Categorii: STREET și PRO.
Cronometru Race America (AkimRaceTech), orașul Odesa, Ucraina.
Pentru participare la eveniment sunt invitați piloți din Moldova, România și Ucraina.

Organic Sunday Brunch

Brunch-ul de duminică e destinat celor care vor să se delecteze cu bucate organice!

În această duminică, împreună cu Sandra Ice Cream,vă vom prezenta meniul delicios pregătit de bucătarul șef Chef Roman Batin și vă vom îndulci weekendul cu înghețata Prestige de la Sandra Ice Cream!
Rezervare: 062122221

Summer Berry Fair

Pretura Ciocana în parteneriat cu Asociația „Pomușoarele Moldovei” organizează Târgul Agro Gastronomic al producătorilor de pomușoare “Summer Berry Fair”, ediția a V-a

Evenimentul are drept scop susținerea producătorilor locali și promovarea produselor autohtone.
La târg vor participa:
– Producătorii de pomușoare;
– Patiserie și bucătari;

În cadrul evenimentului vor fi organizate:
– Ateliere gastronomice;
– Activități cultural-artistice și de creație, a copiilor de la Centrele Comunitare și de la Centrul de Creație “Ghiocel” din sectorul Ciocana;

Locația: Strada Alecu Russo 61/1 și 63/1

Birdwatching în miezul verii

Pe timp de vară privitul păsărilor are mai mult spor dimineața devreme, când parcul nu e încă invadat de oameni și căldura nu alungă pe nimeni la umbră.
Din acest motiv, noi vă invităm la o plimbare matinală în Parcul „Valea Morilor”, locul nostru tradițional de birdwatching, pentru a vedea ce mai fac păsările în perioada asta, după ce și-au crescut puii și au scăpat de grijile părintești.
Promitem voie bună, multe informații interesante, echipament tehnic performant și materiale ajutătoare.
Evenimentul este gratuit, însă participanții vor trebui să-și asigure apa și gustările necesare.
Ziua de duminică se anunță senină și călduroasă, de aceea vă rugăm să aveți pălării, ochelari de soare și îmbrăcăminte ușoară.

HAI în Offline

Deja s-a încălzit, iar tu tot stai acasă? atunci „HAI CU NOI” te invită la un OFFLINE potrivit pentru tine și prietenii tăi, în aceste zile cu mult soare. Cheamă-ți toți prietenii și savurează momentul.

Deobicei organizat în parcul Dendrariu, în unele weekendrui. De dorit să vii cu prieteni, dispoziție bună, dar și păturele, mingi, chitare sau orice alte jocuri, pentru că organizatorii vor ca la acest Offline să promovați împreună un stil activ de viață.
Participarea este gratuită, va fi necesar să achitați doar intrarea în parc.

De menționat că evenimentul se organizează regulat și continuă să scoată oamenii din casă, adunându-i împreună pentru a face vara mai frumoasă.

ArtVin Purcari (eveniment caritabil)

Evenimentul va avea loc la data de 21 iulie, la Vinăria Purcari, cu începere de la ora 12:00.
La eveniment vor participa artiști consacrați invițati din 12 țări ale căror lucrări vor fi vernisate în expoziție.
Programul evenimentului include:

• Inaugurarea oficială a expoziției internaționale de artă contemporană;
• Vernisaj cu vânzare în scopul colectării fondurilor pentru tinerii talentați din Moldova în diverse domenii artistice;
• Master class de artă în tehnica “VinSpumant”;
• Duet gastronomico-oenologic cu vinuri și bucate selecte;

Muzica serii: invitat special Lilia Solomei, Soprană, Artistă a Poporului.