Teatru, modă și fotografie! Premiera „COCO Chanel-Oglinzi” a lăsat spectatorii cu mirosul parfumului Chanel

Teatru, modă și fotografie! Premiera  „COCO Chanel-Oglinzi” a lăsat spectatorii cu mirosul parfumului Chanel

Teatrul Geneza Art a adus aroma parfumului Chanel și eleganța într-o piesă teatrală de excepție! Ieri, 27 iunie, iubitorii de teatru s-au adunat pentru a savura o împletire de excepție dintre teatru, modă și fotografie. De data aceasta actorii încheie stagiunea a VII-a cu un spectacol fierbinte: „COCO Chanel-Oglinzi”.

Screenshot_2

Screenshot_17

Premiera a început cu inaugurarea oficială a expoziției de fotografie „CoCosmos ”, care ilustrează secvențe din viața celebrei Coco Chanel, pe numele său real Gabrielle Bonheur. Fotograful George Secrieru a fost cel care a realizat tablourile compoziționale, având-o în rolul principal pe Daniela Burlaca și alți actori ai Teatrului Geneza Art.

Screenshot_9

Prezentă la eveniment, Monica Babuc a ținut să sublinieze importanța unui asemenea spectacol: „Îmi place ce face Daniela Burlaca și Teatrul Geneza Art și vreau să văd ce premieră fac ei. Mie mi se pare că chipul lui Gabrielle Coco Chanel îi subliniază eleganța Danielei și s-ar putea să avem o revelație în această seară”.

Screenshot_18

Costumele scenice au fost inspirate din stilul lui Coco Chanel și realizate de designer-ul autohton Evghenie Hudorojcov.

Screenshot_4

Spectacolul a început cu o prezentare de modă a brand-ului autohton Nikita Rinadi. Actrița Daniela Burlaca a dat viață celebrei creatoare de moda, Coco Chanel, reușind să transpună în scenă eleganța, stilul și întregul său destin. Partenerul de scenă, Cristian Perepeliuc l-a jucat pe cel care i-a marcat viața lui Coco, Boy Capel.

Iurie Gologan: „Daniela Burlaca și Cristian Perepeliuc, cei care astazi au cea mai mare vină că ne-am adunat aici, au nevoie de susținerea noastră pentru că și-au asumat un lucru complicat și în contexul țării noastre mici, atunci când reușești să aduni atât de mulți oameni într-un loc este un succes foarte mare. Acest succes are un generic- COCO Chanel-Oglinzi”.

Screenshot_10

Screenshot_11 Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_14

Screenshot_15

Screenshot_16

Cei prezenți la teatru au rămas profund impresionați de spectacol, magia și măiestria actorilor, iar la final spectatorii au aplaudat frenetic.

Sursa foto: Valeria Negru