Distribuie prietenilor:

Teatrul Național „Eugene Ionesco” pregătește un weekend vesel! Programul spectacolelor din această săptămână (Foto)

Teatrul Național „Eugene Ionesco” pregătește un weekend vesel! Programul spectacolelor din această săptămână (Foto)
Distribuie prietenilor:

Teatrul Național „Eugene Ionesco” are grijă ca în fiecare săptămână să aducă cele mai bune spectacole mai aproape de public. De data aceasta la teatru se va râde mult. Tu ce comedie alegi?

Povestea omului/ Miercuri, 13 decembrie/

,,Povestea omului” este o comedie muzicală care combină frumos poezia ștrengară, plină de umor a scriitorului Ion Pribeagu cu muzica jazz și jocul actoricesc de excepție al actorului Andrei Sochircă și interpretei Stela Botez. Spectacolul de revistă va bucura publicul cu texte, cântece comice și umor pe muchie de cuțit.

        Iubirea la proști  /Vineri, 15 decembrie/

Iubirea la proști, o comedie în stil francez, vă va bucura cu situații comice absurde și cu intrigi neașteptate.  Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Într-o bună zi însă, cel care trebuia să joace rolul prostului devine cel care batjocorește.

Arta conviețuirii /Sâmbătă, 16 decembrie/

Arta conviețuirii este o comedie care vizează frustrarea vieții de cuplu. Toate nemulțumirile vieții de cuplu ies la suprafață atunci când cuplul Reille încearcă să clarifice situația în care băiatul acestora i-a lăsat fără dinții din față pe Bruno Vallon. Această comedie vă va face să uitați de probleme și să învățați ce trebuie evitat într-o convietuire frumoasă.

Chiriţa în provincie /Duminică, 17 noiembrie/

Coana Chirița vă va face să râdeți pe cinste, iar pentru a vă transpune în atmosfera vremii, la sfârșitul spectacolului veți avea ocazia să vă delectați cu vin domnesc și plăcinte.

 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesc.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm cu drag la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!