Distribuie prietenilor:

Teatrul Național „Mihai Eminescu” te invită la două comedii excepționale (Foto)

Teatrul Național „Mihai Eminescu” te invită la două comedii excepționale (Foto)
Distribuie prietenilor:

Începe o nouă săptămână la Teatrul Național Mihai Eminescu. În perioada 2-8 aprilie, actorii de la teatru ți-au pregătit două comedii potrivite pentru o săptămână pe care o vom începe cu mult umor.

4 aprilie, miercuri,  18.00 „Amorul dănţuie şi feste joacă” este realizat în stil geto-dacic, sunt închegate 4 opere sheakesperiene, costume naţionale, muzică şi dansuri în stil naţional. Tema spectacolului: amor, glume, cîntece şi dansuri. Un spectacol dinamic, vesel. Acţiunea  se desfăşoară în scenă între două capete de berbeci – simbol al Soarelui, luminii, binelui (preluat de la geto-daci).

5 aprilie, joi, 18.00 Spectacolul „Tache, Ianche şi Cadâr” readuce în scenă una dintre cele mai populare şi longevive piese clasice din dramaturgia românească, în care actorul are posibilitatea de a se descoperi, a se întrece pe sine însuşi.

Un spectacol cu umor irezistibil despre trei bătrâni puşi mereu pe şotii, doi tineri îndrăgostiţi, multe mofturi de mahala în toată splendoarea lor, dar şi despre toleranţă, prietenie, compasiune.

Aşadar, spectacolul „Tache, Ianche şi Cadâr” este istoria noastră, a celor care trăim sub acelaşi soare şi împărtăşim aceleaşi gânduri şi aspiraţii omeneşti.

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?