Distribuie prietenilor:

Topul celor mai frecvente căutări despre relații! Google a prezentat statistica pentru 2017 (Foto)

Topul celor mai frecvente căutări despre relații! Google a prezentat statistica pentru 2017 (Foto)
Distribuie prietenilor:

Google a lansat o statistică despre căutarile cele mai dese ale internauților. Astfel, se observă o sporire a interesului față de relațiile de cuplu.

Iată care este topul celor mai frecvente căutări pe Google:

Cum pot face o relaţie la distanţă să dureze?

Cheia, potrivit cercetătorilor, este comunicarea. Satisfacţia depinde în mare măsură de discrepanţa dintre aşteptările partenerilor şi realitatea. Un alt factor important este acela de a avea stabili un termen maxim la perioadei în care partenerii locuiesc la distanţă.

Cum să schimbi statutul privind relaţia pe Facebook?

Business Insider a realizat o cercetare prin care s-a constatat că oricine poate afla statutul unei persoane prin simpla verificare a reţelelor de socializare. Partenerii îşi anunţă despărţirea în maxim 60 de zile de la momentul deciziei.

Cum să creşti nivelul de încredere într-o relaţie?

Numeroşi utilizatori ai motorului de căutare au încercat să înţeleagă cum se construieşte încrederea într-o relaţie, citind diferite articole pe această temă. Printre întrebările la care aceştia au trebuit să răspundă s-au numărat : „Care este nivelul actual de încredere în partener?“ sau „Ce consideri că este infidelitatea?“.

Ce este o relaţie poligamă

Poligamia este o relaţie de căsătorie între mai multe persoane şi este de trei feluri:

Poliginia – în care o persoană de sex masculin se căsătoreşte cu mai multe persoane de sex feminine. Poliandria – în care o persoană de sex feminin se căsătoreşte cu mai multe persoane de sex masculine. Căsătoria de grup – în care mai multe persoane de acelaşi sex se căsătoresc cu mai multe persoane de sex opus.

Cum îţi poţi salva relaţia?

Se pare că mulţi parteneri ajung să se confrunte cu probleme. Esther Perel, terapeut de cuplu, este de părere că cele mai importante două comportamente care pot salva o relaţie sunt  empatia şi asumarea responsabilităţii. Printre alte curiozităţi ale celor care au folosit Google în 2017 se mai numără şi „Ce este o relaţie deschisă?“, „Cum să treci peste o despărţire?“, „Cum să ieşi dintr-o relaţie toxică?“, „Cum îţi dai seama că o relaţie nu mai poate fi salvată?“ sau „Cum arată o relaţie sănătoasă?“.

 

Sursa

zvr
Cum ți s-a părut articolul?

ULTIMELE

zvr
Cum ți s-a părut articolul?