Trecute de 40, dar arată ca la 20 de ani! Care sunt secretele lor de tinerețe (Foto)

Trecute de 40, dar arată ca la 20 de ani! Care sunt secretele lor de tinerețe (Foto)

Tinerețe fără bătrânețe! Asta este formula la care căutăm unele elixire de frumusețe. Chiar dacă încă nu a fost găsit unul, ridurile pronunțate și cărunteția pot fi ținute la distanță încă mulți ani.

Există unele femei care pare să nu mai îmbătrânescă niciodată. Un exemplu sunt femeile japoneze, ele atingând apogeul unei frumuseți răvășitoare abia după 35 de ani.

Cei de la Bightside.md au încercat să afle care sunt secretele de frumusețe a  femeilor trecute de 40 de ani, ce alimente consumă, dar și ce exerciții fac.

Liu Yelin, 50 de ani

aaa

Liu Yelin, bibliotecară din China, este confundată frecvent cu prietena fiului său. Acest lucru este de înţeles: are un corp tras prin inel, iar pe faţa ei nu se vede niciun rid.

Secretul: De aproape 30 de ani, Liu lucrează cu haltere şi înoată în mod regulat (chiar şi în timpul iernii).

Risa Hirako, 46 de ani

627x0

Risa este model şi cântăreaţă. Arată ca la prima tinereţe, deşi are 46 de ani. Secretul: Risa foloseşte doar machiaj pe bază de ingrediente naturale. Mănâncă sănătos, dar nu îşi impune o dietă prea strictă. Îşi satisface pofta de dulce cu miere, banane şi ciocolată. În plus, respectă unul dintre obiceiurile alimentare specifice Japoniei: consumă mai puţină carne, grăsimi sau zahăr decât oamenii din alte ţări.

Ernestine Shepherd, 81 de ani

627x0 (1)

Această femeie a primit titlul de cel mai vârstnic culturist din lume. Odată ce a început să se antreneze, a fost hotărâtă să nu renunţe, obţinând rezultate uimitoare. Trebuie remarcat că a început după vârsta de 50 de ani.

Secretul: Ernestine nu ia suplimente, aleargă aproximativ 130 de kilometri pe săptămână şi merge regulat la sala de sport. Consumă aproximativ 1.700 de calorii pe zi, în cea mai mare parte ouă fierte, carne de pui şi legume.

Candy Lo, 42 de ani

627x0 (2)

Se pare că modelul din Hong Kong nu vrea deloc să îmbătrânească. Are un corp impecabil, în ciuda faptului că a trecut prin trei naşteri.

627x0 (3)

Secretul: Candy afirmă că frumuseţea ei se datorează moştenirii genetice şi stilului de viaţă sănătos. Femeia petrece câteva ore pe zi în sala de gimnastică şi 40 de minute zilnic le dedică îngrijirii faciale.

Zaklina, 47 de ani

627x0 (4)

Zaklina este din Serbia şi are un corp pe care multe tinere ar fi geloase. Călătoreşte mult şi este pasionată de modă. Nu totul în viaţa ei este atât de roz, totuşi: cu aproximativ doi ani în urmă, fiul său Stefan a murit. Acum Zaklina are grijă de cele două nepoate ale sale şi este considerată cea mai modernă bunică de pe Instagram.

Secretul: Zaklina nu vorbeşte despre felul în care se menţine. Ea spune că scopul ei este de a inspira femeile să îmbrăţişeze senzualitatea lor şi să realizeze că pot arăta grozav la orice vârstă.

Lure Hsu, 42 de ani

627x0 (5)

Lure Hsu este designer. Deşi arată de 20 de ani, a împlinit recent 42 de ani. Secretul: Lure bea multă apă şi evită băuturile dulci. De asemenea, nu mănâncă carne şi iubeşte legumele proaspete, în special orezul chinezesc. Lurele ia vitamina C şi colagen, îşi protejează faţa de soare şi îşi hidratează pielea zilnic.

Christie Brinkley, 63 de ani

627x0 (6)

Christie este un model american, activistă, actriţă şi fotograf. Ea a lucrat ca model începând cu anii ’70 şi continuă să activeze în industrie.

Secretul: În fiecare dimineaţa, Christie bea apă caldă cu lămâie, miere şi piper cayenne. Nu mănâncă carne sau gustări în timpul zilei. La cină bea un pahar de vin roşu. Christie spune că nu a avut niciodată o intervenţie chirurgicală, dar a recurs adesea la proceduri neinvazive. În fiecare zi face până la 100 de flotări şi iubeşte alergatul, yoga şi sporturile extreme.

Sharon Hsu, 36 de ani

Screenshot_31

Lumea nu ar ști despre adolescenta veșnică Lure Hsu dacă nu era sora ei, actrița Sharon Xu, care a luat-o pe sora ei la un talk-show. Sharon este deja 36 de ani, pe care nu-i poți spune la prima vedere.

Secretul: Ca și sora ei, Sharon duce un stil de viață sănătos și mănâncă o mulțime de legume pentru a rămâne într-o formă atât de minunată.

Surorile Hsu și mama lor (în mijloc), 63 de ani

Screenshot_32

Masako Mizutani, 49 de ani

Screenshot_33

Masako este un fost model, iar în prezent este mama a doi copii. De ceva timp scrie pe un blog despre îngrijirea personală. În Japonia este cunoscută sub numele Eternal Youth Lady. 

Secretul: Este de menționat faptul că Masako petrece în jur de 5 ore pe zi pentru îngrijirea pielei. De asemenea, bea multă apă, doarme bine, nu fumează și folosește cosmetică bogată în vitamina E.