Tu poți aduce fericirea în casa unui copil! Află cum poți fi parte a campaniei sociale „Cadoul din cutia de pantofi” (Foto)

Tu poți aduce fericirea în casa unui copil! Află cum poți fi parte a campaniei sociale „Cadoul din cutia de pantofi” (Foto)

Campania socială „Cadoul din cutia de pantofi” dă startul colectării de cadouri pentru copiii defavorizați, cu vârsta cuprinsă între 0-15 ani. În perioada 12 noiembrie- 23 decembrie, participă și tu la acțiunea de caritate și oferă un cadou util care va bucura un copil! 

Organizat în mod tradițional în ajun de sărbătorile de iarnă, campania socială Cadoul din cutia de pantofi purcede la drum cu cea de-a IV-a ediție. Organizatorii îndeamnă toți doritorii să doneze  haine (mănuși, căciulă, ciorapi etc), produse de igienă (gel de duș, periuță de dinți, pastă de dinți),  rechizite școlare, dulciuri și alte lucruri utile, toate ambalate într-o cutie de pantofi.

Nu uita să indici pe cutie de la cine este pachetul și vârsta copilului la care dorești să ajungă darul. Eventual, poți scrie și o scrisoare pentru destinatar.

Aduceți cutia cu pantofi, acum devenită un dar prețios pentru un copil, la unul dintre punctele de colectare: rețeaua de cafenele Tucano sau în restaurantele Oliva.

Mai multă informație despre proiectul de caritate, accesați pagina de Facebook  Cadoul din cutia de pantofi Moldova