Tunsori inspirate de la Hollywood, în tendințele anului 2018 și recomandate de stiliștii vedetelor (Foto)

Tunsori inspirate de la Hollywood, în tendințele anului 2018 și recomandate de stiliștii vedetelor (Foto)

Tendințele în materie de tunsori sunt în permanență schimbare de la un sezon la altul. De aceea și stiliștii vedetelor de la Hollywood fac deja pronosticurile celor mai în vogă tunsori pentru anul 2018.

După cum putem observa, tunsorile scurte sunt de nelipsit în trenduri, datorită posibilității rapide de a-l aranja când te afli în criză de timp.

Vezi mai jos câteva modele de tunsori ce îți pot servi drept inspirație.

Tunsoare Pixie

Tunsoarea pixie este o coafură versatilă, pe care o poți purta în tot felul de moduri. Spre exemplu, îți poți întinde șuvițele scurte și le poți purta într-o coafură stylish, precum cea purtată de Kate Hudson.

S-WAVE

Look-ul fresh și tunsoarea până la umeri pe care le porta Selena Gomez sunt cool și i se potrivesc de minune! Bretonul așezat pe o parte îi evidențiază trăsăturile, iar lungimea părului o ajută să îl coafeze ușor.

Tunsoarea shag pentru păr creț

Tunsoarea shag, cu breton, este una dintre tendințele anului 2018, pentru păr creț, potrivit Popsugar.com. Shag-ul este o tunsoare care se potrivește cel mai bine persoanelor cu păr creț. Buclele naturale conferă volum coafurii și îți fac părul să arate impecabil!

Lob ondulat în scări

O altă tunsoare în tendințe pentru 2018 este lobul care depășește umerii, în scări. Pentru un look stylish, cel mai bine, potrivit Popsugar.com este să porți părul ondulat.

Un look Rock`N Roll cu breton

Un breton drept, gros va fi cea mai bună variantă dacă vrei să îți schimbi radical look-ul. Grace Kim a declarat pentru PopSugar că aceasta este tunsoarea anului, pentru femeile care își doresc breton.

Acasă, poți obține acest look cu ajutorul unei spume, aplicată pe șuvițe groase, pe părul umed. Usucă apoi părul stând cu capul în jos, pentru un plus de volum la rădăcină, dar și pentru o formă bine definită. Pentru îndreptarea bretonului folosește o placă și un spray cu protecție termică.

Părul lung nu se demodează niciodată

În 2018, potrivit Popsugar.com părul lung va fi una dintre tunsorile perfecte!

Ce trebuie totuși să adaptezi în rutina de înfrumusețare dacă ai părul lung? Să îl îndrepți, dacă se poate, cât de des. Da, este principala tendință de hairstyling pentru 2018 – părul extrem de lung și drept.

Bob clasic, asimetric

Un bob clasic, asimteric poate fi o tunsoare extrem de practică pentru 2018, potrivit lui Rodney Cutler, stilistul care lucrează cu Emma Watson.

Acesta a povestit pentru Popsugar.com câțiva pași, pe care trebuie să îi urmezi dacă îți dorești un bob asimetric în 2018. Când îți aranjezi părul, ar fi bine să ai în vedere următoarele trucuri: pentru un look elegant și foarte îngrijit, folosește un uscător cu capăt subțire și o perie rotundă de metal. Capătul subțire te va ajuta să îndrepți căldura într-un singur sens și să eviți electrizarea. Apoi, îndreaptă-ți firele cu o placă și menține aspectul neted cu ajutorul fixativului.

 

Sursa foto: andreearaicu.ro