Distribuie prietenilor:

Un eveniment care a adus spiritul oamenilor simpli în scenă. Așa a fost la Ignite Chișinău-The Spirit! (Foto)

Un eveniment care a adus spiritul oamenilor simpli în scenă. Așa a fost la Ignite Chișinău-The Spirit! (Foto)
Distribuie prietenilor:

Centrul de Excelență în IT, Tekwill a fost gazda evenimentului Ignite Chișinău-The Spirit, care a adunat 20 de speakeri cu poveștile lor din viață.

Oameni dornici de schimbare, puși pe motivație și care au ce transmite publicului larg au urcat pe scena evenimentului pentru a vorbi despre spiritul oamenilor simpli, plini de viață. Actori, piloți, funcționari publici sau fermieri, cu toții au ceva de povestit. Formatul evenimentului încurajează vorbitul în public și aduce în fața spectatorilor oameni și istorii sincere.

 

Vasile Cojocaru, genist al Armatei Naționale, a fost unul dintre participanții Ignite: „Dintr-o glumă a ajuns o tradiție ca după fiecare explozie să trag aer în piept și să spun: Eu îmi iubesc jobul! Iubesc acel moment când știu că am făcut ceva bun pentru țara mea”. 

Cei prezenți la eveniment au luat o doză de inspirație, dar și informație utilă: de ce să mergi la psiholog, la medic, cum poți să învingi frica de zbor sau cum să schimbi lumea din jur începând de la curtea ta.

„Mi-a plăcut cel mai mult istoria genistului, deoarece era o simbioză dintre o forță mentală și una fizică, fiindcă în societatea noastră mai circulă stereotipul că militarii nu au studii, păi Vasile demonstrează că este instruit în domeniul său și nu doar”, ne spune Valeria, participantă la eveniment.

Astfel de evenimente trebuie să se întâmple cât mai des pentru a aduce cât mai multe istorii motivaționale și să inspire tinerii noștri să rămână acasă, ne zice Ion, prezent și el la eveniment.

IGNITE este un eveniment care se desfășoară în peste 100 de orașe ale lumii și respectă un concept distinct: vorbitorii îşi împărtăşesc pasiunile personale şi profesionale utilizând 20 de slide-uri care se schimbă automat la fiecare 15 sec.

 

Foto: Dima Iacovlev

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?