Distribuie prietenilor:

Un nou eveniment marca AFAM! Alain Cardon le-a vorbit femeilor de afaceri despre business coaching (Foto)

Un nou eveniment marca AFAM! Alain Cardon le-a vorbit femeilor de afaceri despre business coaching (Foto)
Distribuie prietenilor:

Membrele AFAM s-au întâlnit vineri, 3 noiembrie cu specialistul în coaching Alain Cardon.

Master Coach certificat din 2002, recunoscut mai ales pentru competențele sale specifice în coaching-ul executiv sistemic, coaching-ul echipei și coaching-ul organizațional, Alain Cardon este de asemenea un antrenor sistemic de antrenor supervizor pentru studenți în Franța, Belgia, Spania, Germania și România, unde a deschis o școală de coaching sistemică în 2007.

În cadrul evenimentului s-a discutat despre dezvoltarea personală, programele de coaching ale speakerului, iar membrele Asociației Femeilor în Afaceri din Moldova și-au împărtășit și propria experiență de coaching. De asemenea, femeile au avut ocazia să afle mai mult despre cum coaching-ul poate ajuta la creșterea afacerilor și a întregii companii.

În AFAM una dintre priorități este dezvoltarea capacităților și cunostințelor membrelor, încercăm să aducem întotdeauna la evenimentele noastre oameni de la care ele să poată învăța. Oportunitatea de a sta de vorba cu couch de nivel internațional, asa cum este Alain Cardon, de a obține anumite raspunsuri pentru problemele cu care se confrunta în business este prețioasă pentru membrele noastre, ne declară Președinta AFAM, Otilia Drăguțanu

Coaching-ul de afaceri îi ajută pe proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii cu vânzările, marketingul, managementul, team buildingul și multe altele.

Femeile prezente la evenimente au deprins bune practici pentru dezvoltarea lor personală, dar și profesională, au obținut sfaturi prețioase, după cum spune Alain Cardon: „eu ajut oamenii să devină scriitorii propriei lor cărți, de la început până la ultimul cuvânt

Mie mi-a plăcut foarte mult, pentru că eu am trecut cursul lui și îl știam pe Alain de mult timp, știam că o să fie un wow sau cel puțin din punctul meu de vedere. El este un tip care gândește altfel, diferit de alți coach-eri. Mă mândresc și mă bucur că membrele AFAM au avut ocazia să-l cunoască personal, ne spune Nelea Motricală, membră AFAM.

Foarte interesant, util și plăcut. Îți dezvoltă niște orizonturi și viziuni profunde. Foarte mult mi-a plăcut”, ne zice Cristina Fleștor.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova în parteneriat cu Summit Events & Conference Center.  Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova – AFAM este un ONG creat în anul 2013, care are misiunea de a susține creșterea potențialului feminin în domeniul antreprenorial și managerial în Republica Moldova. Actualmente AFAM numără 100 de membre din peste 20 de domenii de activitate. Pentru detalii despre activitatea Asociației sau aderare puteți apela +37376767670.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?