Distribuie prietenilor:

Un nou trend neconvențional în frumusețe: glitter pe limbă (Foto)

Un nou trend neconvențional în frumusețe: glitter pe limbă (Foto)
Distribuie prietenilor:

Fără discuții glitterul este un produs cosmetic destul de utilizat în industria frumuseței, însă ne-am obișnuit în al utiliza pentru pleoape, pe buze. Un nou trend face ravagii pe instagram și anume glitter pe limbă.

Curios este faptul că acest trend nu a fost premeditat, ci doar un accident de machiaj. Make-up artistul Jacinta Vokovic a creat limba cu sclipici atunci când puțin glitter a ajuns absolut din greșeală de pe buze pe limbă. Nimic complicat, ci doar pură întâmplare. Pentru că imaginea i s-a părut a fi una amuzantă, a împărtășit inedita experiență pe Instagram, iar lucrurile au devenit virale. Se pare că în Australia, acolo unde make-up artistul locuiește, frumusețea este cu adevărat strălucitoare.

Dacă ideea de a încerca o astfel de experiență îți trece și ție prin minte, ai grijă la glitterul folosit. În cele mai multe cazuri, acesta nu este comestibil. De aceea nici nu trebuie pus pe limbă, existând pericolul de a-l înghiți. Fiind făcut din plastic, material pe care corpul nu îl poate descompune, problemele gastro-intestinale nu vor întârzia să apară (dureri de stomac, constipație). Se adaugă bacteriile care pot exista pe el. Dincolo de aceste aspecte, se recomandă alegerea unui glitter care nu este toxic fiind în același timp prietenos cu mediul înconjurător (BioGlitz este un glitter biodegradabil, din plante) sau a celui comestibil (produs relativ recent), scrie alistmagazin.ro.

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?