Un weekend de milioane: performance în aer liber, seminare tematice și altele (Foto)

Un weekend de milioane: performance în aer liber, seminare tematice și altele (Foto)

Urmează un sfârșit de săptămână pe care îl poți organiza exact așa cum vrei tu, noi doar îți oferim câteva sugestii de evenimente unde să mergi. Seminare tematice, performance în aer liber sau distracție la înălțime? Vezi evenimentele din acest weekend! 

Vineri, 3 august

Socializing RoofTop Party

Vrei o seară relaxantă cu muzică bună, unde să socializezi cu prietenii? Atunci o petrecere la înălțime este tot ce ai nevoie.

Locația: Funky Mamaliga Hostel

Ora: 21:00

Sâmbătă, 4 august

Haideți să ne jucăm cu orașul

Ai chef de joacă? Vrei să trăiești o experiență neobișnuită, explorând orașul? Ai mai privit vreodată străzile Chișinăului ca un teren de joacă? Te invităm la primul joc urban din Chișinău pentru toate vârstele!

Când? Sâmbătă, 4 august, ora 17.00
Unde? Intersecția străzilor Veronica Micle și Vlaicu Pârcălab

LiTCHIOȘC: Lectură publică de poezie și proză

Vă invităm la o lectură publică de poezie și proză a tinerilor/tinerelor de pe ambele maluri ale Nistrului. Evenimentul se organizează cu scopul ca în timp să se creeze conexiuni între artiștii din aceste zone.
Locația: Apartamentul Deschis
Ora: 19:00
Seminar gratuit: Diversitatea alimentară la sugari 

În cadrul Săptămânii Mondiale a Alăptării 2018, invităm mămicile cu copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 8 luni la workshop GRATUIT „Diversificarea alimentară la sugari” cu consultanta în alăptare – Людмила Каракальчева.

Data: 4 august
Ora: 18:00
Locație: str. Nadejda Russo 2/2, Smart Start Kids Academy (Miriam)

În cadrul seminarului veți afla despre:
– Cum începem diversificarea și cum îmbinăm diversificarea cu alăptarea;
– Ce alimente și la ce vârstă recomandă Organizația Mondiale a Sănătății (OMS) să fie introduse în alimentația copilului;
– Cum organizăm diversificarea ca acest proces să îi placă și copilului dvs.;
– Ce oferim micuților: mâncare preparată acasă sau din borcănașe;
– Cum să înțeleg că copilul e pregătit pentru diversificarea alimentară?
– Cât adaugă în greutate copilul în această perioadă;
– Comportamentul copilului în perioada diversificării;
– Cum organizăm alăptarea odată cu începere diversificării.
Spațiul unde va fi petrecut workshop-ul oferă mamelor posibilitatea să vină împreună cu micuții lor.

Stories Untold – expoziție cu ilustrațiile Nataliei Macrii 
Natalia Macrii va expune 8 lucrări, în conținutul cărora vom descoperi istorii care există sau istorii ce pot fi inventate de fiecare dintre noi, vesele sau triste, lungi sau scurte – decidem noi și nu mai puțin, imaginația noastră.
Pe parcursul expoziției aveți posibilitatea să achiziționați una din lucrările Nataliei, cu stickere și postcarduri create de autor.
Locația: AUGUST Lifestyle Store
Ora: 16:00
Workshop-ul “Negocierea cu adolescenții” cu Angela Nicolaou
„Consens cu adolescenții„ – noțiunea care părinții o echivalează cu „zborul în cosmos”!
La Workshop-ul “Negocierea cu adolescenții” cu Angela Nicolaou, vom oferi soluții practice cum să fim „pregătiți de examenul de bază” al părinților, pentru a menține relația armonioasă cu adolescenții.
Data: 4 august 2018
Ora: 10.00 -13.00
Cost: 200 lei, cu înregistrare preventivă
Puteți cumpăra bilete online.

Duminică, 5 august

Vide-Dressing la Kasandruța

Rodica Cioranica si Viorica Nagacevschi, doua femei minunate, super-motivate si desigur bine cunoscute in lumea fashion prin tinutele inedite pe care le poarta, vin la Kasandruta si vor VINDE VARA din garderoba! Cu siguranta veti gasi in garderoba lor, piese de vis la preturi accesibile. Kasandra insa vine cu reduceri de pana la 50% la toate creatiile Kasandruta. Cochet? Curios? Gurmand? Ei bine, POP-UP Bazar este un pic despre toate astea. Vor fi intalniri prietenoase si intalniri intamplatoare, dar la fel si surprize neasteptate si de neuitat.
Pe scurt, POP-UP Bazar este intalnirea care nu trebuie ratata! Deci, găsiți-ne duminica, 05 august, într-un loc unic pentru a sărbători acest eveniment care va deveni – datorita voua un zbor prin flori a tuturor dorintelor, a tuturor amintirilor.

Flacăra lui Guguță

Impyro e un grup de artişti care jonglează şi manipulează focul. Le place să aducă  frumosul în spaţiul public pentru că iubesc acest oraş, le pasă de aspectul şi atmosfera lui.

Duminica, pe 5 august, vom jongla în faţa Cafenelei Guguţă, în Grădina Publică Ştefan cel Mare. Banii colectaţi în urma acestui eveniment vor fi oferiţi cu drag grupului de iniţiativă OccupyGuguţă.