Unde mergi în următoarele zile? Recomandări de evenimente pentru toate vârstele (Foto)

Unde mergi în următoarele zile? Recomandări de evenimente pentru toate vârstele (Foto)

Săptămâna aceasta ai mai multe motive să nu stai în casă. Sfârșitul de săptămână vine mai repede, ziua de vineri, 1 iunie fiind liberă. Profită de timpul tău liber și ieși cu copiii la evenimentele care se organizează în oraș.

Dacă ești dornic de o ieșire în oraș, de o întâlnire cu prietenii, vezi ce recomandări de evenimente avem pentru această săptămână.

Joi, 31 mai, Premiera filmului Ultima zi din mai

La sfârșitul acestei lunii, vino la premiera filmului Ultima zi din mai, care va rula la Cinematograful Odeon, descoperind o producție autohtonă bazată pe un caz real.

Dacă nu reușești pe 31 mai, ai ocazia să ajungi în zilele de 1, 2 și 3 iunie.

Mai multe detalii despre eveniment și bilete aici.

Live Session from Africa

Ritmurile africane te vor ameți! Joi, începând cu ora 20:00, la terasa de la Kira s Club, va avea loc un live session al grupului Tamala.

Tamala este un band din Mali, membrii ansamblului, originari din Bamako, capitala statului Mali, interpretează muzica tradițională a comunității mandinka și a altor grupuri etnice vest-africane.
Denumirea bandului provine din bambara, un dialect din Mali, și înseamnă „rătăcitor”, „nomad”. Cele mai multe dintre instrumente sunt cele cordofone, realizate din bostanul african „kalebashi”.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

Business- Curaj sau prostie?

Seria de evenimente desfășurate în cadrul Startup Weekend Women Chișinău continuă cu Lorina Balteanu- poetă și designer de bijuterii. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, ora 18:00, la Generator Hub.

Bijuteriile Lorinei au ajuns aproape în toate colțurile lumii: Japonia, America, Anglia, Belgia, Italia și Australia, actual deține saloane internaționale la Paris și la București.

Mai multe detalii aici. 

Cutia Neagră la Teatrul Geneza Art, joi, 31 mai, ora 19:00

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol.
Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic.
Cât de periculos este? E suficient doar să punem telefonul pe speaker.

Vineri, 2 iunie

Muzica Desenelor Animate

Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate.
Pe 1 iunie, la Teatrul Verde, începând cu 18:00 simte magia copilăriei cu muzica ce-ți dă fiori și fredonează piesele îndrăgite din desenele animate din copilarie, alături de peste 100 de muzicieni și invitați speciali ai serii. Vino să te conectezi cu copilul din tine pentru a privi secvențe din animații ce stârnesc emoții minunate, simți feeria magiei și împarți starea de bine cu copii și maturi frumoși, prezenți la eveniment!

Festivalul “Copilărie – Dulce Păpădie” ediția a III-a

Cel mai colorat eveniment destinat copiilor o aduce pe Irina Rimes la Complexul Costești. Aici vei găsi distracție și multe zâmbete care îți vor aminti de copilărie.

Informație găsești aici.

Cireșarul Copiilor la Grădina Botanică, 1 iunie

Vă vor bucura cu cântece copii talentaţi, artişti de la teatrele pentru copii şi de la Circ, vedetele muzicii autohtone.
Jocuri, activităţi în ateliere, concursuri, tombole, tobogane, un laborator al distracțiilor creative, un show cu bule gigantice de săpun, mini ZOO: toate, gratuit, la dispoziţia copiilor.

Informația despre eveniment găsești aici. 

Sâmbătă, 2 iunie

Lumea fascinantă a animalelor

Este așteptat de la mic cu mare, pe 2 IUNIE, începând cu ora 11:00, la Grădina Botanică, la cea de-a IV-a ediție a evenimentului distractiv Galeria Copiilor cu genericul – fascinanta lume a animalelor!
Micii oaspeți vor petrece o zi minunată în aer liber, alături de prietenii lor pufoși, într-o atmosferă magică a jocurilor, muzicii, distracției și bunei dispoziții!

Detalii despre eveniment aici.

Oscar și Tanti Roz, Teatrul Național Eugene Ionesco

Oscar e un puști de zece ani care privește lumea cu ochii larg deschiși și sufletul înflăcărat. Suferă de leucemie și se confruntă cu oameni maturi care sunt niște lași pentru că nu vor să îi spună verde-n față că în câteva zile va muri. Întâlnește totuși o veritabilă excepție pe care o cheamă tanti Roz și care îi devine în scurt timp cea mai bună prietenă. Ea îi face cunoștință cu Dumnezeu.

Spectacolul începe la ora 18:30.

Biletele pot fi procurate aici.

Ziua Mondială a Mediului la Grădina Botanică

Un concert al formației  Via Dacă, muzică pe vinil, pregătită de DJ Gonzo (Katana Record Shop), distracții pentru copii și adulți, expoziții, ateliere tematce, excursii în grădinile și serele Grădinii Botanice, odihnă, comunicare și cumpărături la târgul YARD SALE, toate în sânul naturii, cu priveliște frumoasă și aer curat.

Informație despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 3 iunie

Via Dacă Live 

Via Dacă, în întreaga componență a band-ului,  va susține un concert live la terasa de la Uptown Cafe. Accesul la eveniment: 100 lei.

Detalii aici.