Distribuie prietenilor:

Unde poți merge la picnic, în afara Chișinăului! 5 baze de odihnă în sânul naturii

Unde poți merge la picnic, în afara Chișinăului! 5 baze de odihnă în sânul naturii
Distribuie prietenilor:

A început sezonul cald când toată lumea alege să petreacă timpul liber în sânul naturii departe de zgomotul orașului. Noi ți-am pregătit să vezi câteva locuri  unde poți să mergi pentru a face un picnic, un frigărui, pentru a savura liniștea naturii și a face jocuri în aer liber.

Pensiunea Vacanza

vacanza-1024x680
vacanza3
vacanza1
Pensiunea „Vacanza” vă pune la dispoziție șase căsuțe cu două nivele din lemn de pin ecologic pur, construite în stil rustic, două piscine: una pentru adulți și una pentru copii, teren de joacă, masă de tenis (gratuit), parcare auto gratuită pe teritoriul pensiunii.”
„Vacanza” se află la o distanță de 25 km de Chișinău, în regiunea Vadul lui Vodă, amplasată în Parcul Nistrean.
Prețul unei cazări de 20 de persoane va costa 400 de lei; 30 de persoane — 600 de lei; 60 de persoane — 1000 de lei.

Secret Gardensecret-garden1-1024x576
secret-garden
secret-garden2

„Secret Garden” este locul perfect pentru odihnă într-o liniște cuprinzătoare, unde zgomotul orașului nu a ajuns. Veți avea la dispoziție grătarul și plita pe lemne unde puteți găti ceva delicios. Din partea casei vă oferim o cafea sau un ceai bun din plante. Va așteptăm cu drag. E necesară o rezervare fermă, deoarece în ziua când veniți voi nu mai vine și altcineva. Se află în localitatea Leușeni la 30km destanță de la Chișinău.
Prețul unei cazări este de 150 lei pentru o persoană.

Fata Morganăfata-morgana1
fata-morgana
fata-morgana2

Este locul care merită să îl vizitezi, deoarece parafrazând vorba mai veche, cine nu a văzut Molovata, nu a văzut nimic.„Fata Morgană” se află la 55 km de la Chișinău. Raionul Dubăsari, satul Molovata.
„Fata Morgana” oferă pachete de servicii, prețurile cărora pot fi văzute aici

Poiana Braduluipoiana-bradului2
poiana-bradului3

„Poiana Bradului” este perfectă pentru sărbători de familie, vacanță romantică, petrecere veselă cu prietenii, dar și serbări corporative.Este amplasată la 8 km de la Chișinău, spre s.Tohatin.
Pretul unei cazări de 15 persoane este de 980 lei,20 persoane — 1090 lei, 30 persoane — 1690; căsuțe 6 persoane — 1890. Mai mult despre prețuri vezi aici

Forest Club

forest-club1
forest-club4
forest-club3
Un loc de refugiu din aglomerația urbană, în mijlocul naturii, la o jumătate de oră de mers din Chișinău. Aici, în răcoarea pădurii, te așteaptă patru piscine cu apă cristalină de izvor, mâncăruri tradiționale moldovenești, ospitalitate și multă voie bună.
Complexul de odihnă „Forest Club” este situat la 35 km de la Chişinău, raionul Ialoveni, satul Cărbuna: Str. Grenoble Traseul: M3=> Şoseaua: R29. Aici puteți afla traseul cu indicii detaliate, în rubrica „Locația”.