Distribuie prietenilor:

Vali Boghean a răscolit amintirele și dorurile la concertul de la Butuceni! (Foto)

Vali Boghean a răscolit amintirele și dorurile la concertul de la Butuceni! (Foto)
Distribuie prietenilor:

 

Vali Boghean și invitații lui, au răscolit un pic prin amintiri, trăiri și emoțiile celor prezenți la evenimentul „Dor Călător”, care a avut loc ieri, 23 august, la Butuceni, Orhei. În inima naturii, între stâncile Orheiului Vechi, a răsunat muzica live de calitate și a dăinut cele mai frumoase sentimente într-o atmosferă prietenoasă.

Jazz, folk, versuri purtate în vânt, toate au fost prezente la evenimentul care și-a deschis larg ușile începând cu ora 16:00. De la mic la mare, toți au venit să se bucure de surprizele pregătit de către organizatori.

Concertul a fost deschis de către trio „Vatra Neamului”, după care pe scenă au urcat Nicolae Jelescu, Ioana Isac și Ronin Terente cu versurile lor sufletești.

Seara a fost completată cu muzica jazz, interpretată de Trigon și FreeTet Jazz Project, dar și cu muzică folk, interpreții cărora au intrat rând pe rând pe scenă, aceștia fiind: Viorel Burlacu, Victor Buruiană, Georgeta Voinovan, Vasile Lupu, Ion Rață. De asemenea, oaspeții au avut parte de bucate delicioare și vin gustos, iar la 21:00, întreg concert a fost scăldat în lumini și un laser show de excepție.

Cel mai așteptat moment al serii a fost interpretarea lui Vali Boghean. Acesta nu s-a lăsat așteptat și a oferit publicului 2 ore de emoții, muzică de suflet, zâmbete sincere dar și lacrimi. Artistul, care mai este și organizatorul evenimentului, a cântat piese deja cunoscute, interpretări instrumentale, dar și noi piese din repertoriul acestuia, care i-au făcut pe cei prezenți să danseze, să plângă și să aplaude din picioare.

Toată feeria a durat până la 23:00, unde publicul cu greu s-a despărțit de artist și de piesele lui. Vali Boghean a promis că evenimetul va deveni deja o tradiție și la anul viitor îi așteaptă cu brațele deschise tot la Bututceni, tot la o întâlnire de suflet pentru suflet!

 

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?