Vali Boghean a răscolit amintirele și dorurile la concertul de la Butuceni! (Foto)

Vali Boghean a răscolit amintirele și dorurile la concertul de la Butuceni! (Foto)

 

Vali Boghean și invitații lui, au răscolit un pic prin amintiri, trăiri și emoțiile celor prezenți la evenimentul „Dor Călător”, care a avut loc ieri, 23 august, la Butuceni, Orhei. În inima naturii, între stâncile Orheiului Vechi, a răsunat muzica live de calitate și a dăinut cele mai frumoase sentimente într-o atmosferă prietenoasă.

Jazz, folk, versuri purtate în vânt, toate au fost prezente la evenimentul care și-a deschis larg ușile începând cu ora 16:00. De la mic la mare, toți au venit să se bucure de surprizele pregătit de către organizatori.

Concertul a fost deschis de către trio „Vatra Neamului”, după care pe scenă au urcat Nicolae Jelescu, Ioana Isac și Ronin Terente cu versurile lor sufletești.

Seara a fost completată cu muzica jazz, interpretată de Trigon și FreeTet Jazz Project, dar și cu muzică folk, interpreții cărora au intrat rând pe rând pe scenă, aceștia fiind: Viorel Burlacu, Victor Buruiană, Georgeta Voinovan, Vasile Lupu, Ion Rață. De asemenea, oaspeții au avut parte de bucate delicioare și vin gustos, iar la 21:00, întreg concert a fost scăldat în lumini și un laser show de excepție.

Cel mai așteptat moment al serii a fost interpretarea lui Vali Boghean. Acesta nu s-a lăsat așteptat și a oferit publicului 2 ore de emoții, muzică de suflet, zâmbete sincere dar și lacrimi. Artistul, care mai este și organizatorul evenimentului, a cântat piese deja cunoscute, interpretări instrumentale, dar și noi piese din repertoriul acestuia, care i-au făcut pe cei prezenți să danseze, să plângă și să aplaude din picioare.

Toată feeria a durat până la 23:00, unde publicul cu greu s-a despărțit de artist și de piesele lui. Vali Boghean a promis că evenimetul va deveni deja o tradiție și la anul viitor îi așteaptă cu brațele deschise tot la Bututceni, tot la o întâlnire de suflet pentru suflet!