Distribuie prietenilor:

Vrei să-ți formezi calitățile de lider? Nu rata evenimentul ”Dezvoltă Liderul din Tine” cu Doru Curoșu (Foto)

Vrei să-ți formezi calitățile de lider? Nu rata evenimentul ”Dezvoltă Liderul din Tine” cu Doru Curoșu (Foto)
Distribuie prietenilor:

 

Într-un eveniment motivator de 2 ore, Doru vă invită să reflectați asupra propriei persoane și a liderului din voi. În același timp, Doru își propune lansarea primei comunități de tineri lideri din Moldova. Comunitate care în următorii ani ar fi o resursă importantă în dezvoltarea tinerilor din întreaga țară.

Calitățile de lider pot fi dezvoltate prin intermediul experiențelor, iar acest eveniment îți oferă posibilitatea să înveți mai multe despre cum poți aplica inteligența emoțională, dar și cum poți crește liderul din tine.

 „Sunt deja 8 de când lucrez alături de tinerii din Moldova, 8 ani de voluntariat, proiecte și evenimente ce au avut scop implicarea tinerilor în societate. Consider că experiența acumulată în acest timp poate fi transmisă și altor tineri ambițioși. Într-un final îmi propun să dezvolt o comunitate națională de tineri care va avea un scop comun – Dezvoltarea Spiritului de Agent al Schimbării, Formarea calităților de lider și crearea oportunităților pentru tinerii care au acces limitat la acestea. Cei prezenți la eveniment, vor avea parte de o sesiune inspirațională cu tineri unici, cu experiențe diferite. Vom discuta despre liderism, despre tineri de succes și despre oportunitățile de care pot beneficia cei din comunitate”, spune Doru Curoșu.

Evenimentul va avea loc duminică, 24 septembrie, în incinta Bibliotecii Municipale B. P. Hașdeu.

Doritorii trebuie să completeze acest formular de înregistrare.

 

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?