O mulțime de rețete gustoase și sănătoase au fost frumos asamblate în cartea ,,Inside Biorganic’s Kitchen” de către fondatoarea BIOrganic RAW cafe din Chișinău, Tatiana Sterea. Autoarea promovează un mod de viață echilibrat și, desigur, alimentația corectă. Pasiunea, creativitatea și dorința enormă de a elabora rețete gustoase și sănătoase au stat la baza realizării unei asemenea cărți culinare.

După cum a menționat Tatiana: ,,Un obiectiv a fost să demonstrez că mâncarea sănătoasă poate fi gustoasă, calitativă și îți poate oferi plăcere!  Rețetele adunate acolo sunt dovada acestui fapt, pentru că fiecare dintre ele au fost gândite atât de mine, cât și de bucătarii de la BIOrganic RAW cafe”.

Lansarea cărții a fost un eveniment emoționant, cu multe aplauze, zâmbete și amintiri din partea tuturor persoanelor care au contribuit la elaborarea ,,Inside Biorganic’s Kitchen”. 

Nutriționista Olga Odobescu, a venit cu câteva sugestii pentru cei prezenți: ,,Mulți oameni sunt preocupați mai mult de aspectul lor fizic și mai puțin de cum arată organismul lor înăuntru. Aș compara asta cu o mașină, care este spălată și îngrijită la suprafață, însă interiorul lasă de dorit. Alimentația corectă este extrem de importantă și de ea depinde în mare parte sănătatea și dispoziția noastră”.

După partea introductivă, toți cei prezenți au fost îndemnați să guste din bucatele de la BIOrganic RAW cafe, care sunt absolut naturale și nu conțin zahăr sau alte ingrediente dăunătoare.

Cărțile pot fi procurate în toate librariile Librarius, online pe www.biorganic.md și în BIOrganic RAW cafe, iar prețul acesteia este de 650 de lei.

Lasă un comentariu