Suntem în prag de weekend, ceea ce ar însemna că este timpul potrvit pentru a planifica corect și util aceste două zile. Echipa evenimente.md a selectat 10 evenimente, atât distractive, cât și educative sau interactive, pe placul tuturor.

Sâmbătă, 11 ianuarie, ora 15:00, str. București 83 (Divinity Ceramics)
Dacă ați dorit de mult să vă încercați în ceva nou și să aduceți libertatea de exprimare în viața voastră prin creativitate, acest curs este pentru Dvs. Chiar dacă nu ați sculptat niciodată, la cursul respectiv, cu siguranță veți obține cunoștințele necesare. Argila este maleabilă și flexibilă, iar timpul petrecut în studioul nostru vă va oferi câteva ore de liniște sufletească și, în plus, un produs realizat manual! Pentru mai multe informații intrați AICI.

Sâmbătă, 11 ianuarie, ora 21:00, str. Alexandru cel Bun 83 (Salsa house cafe)
Cele mai delicioase feluri de mâncare din bucătăria latino-americană, băuturi, dansuri inspiraționale, multe competiții interesante, atmosfera incendiară și prietenoasă a unei veri cubaneze – toate acestea vă așteaptă la Salsa House.

Sâmbătă, 11 ianuarie, ora 21:00, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni 45 (The York Pub)
Un concert unde cu siguranță te vei distra și o atmosferă unică creată de Lemonique, trupa care nu are nevoie de prezentare.

Sâmbătă, 11 ianuarie, ora 21:00, str. Vlaicu Pircalab St 43 (AVA 1727 WINE BAR & RESTAURANT)
Ce faceți sâmbătă seara? Vă propunem să petreceți timpul plăcut la AVA1727 – restaurantul unde oricine se va simți bine și confortabil. Muzica Live în interpretarea Coral Reef , va crea atmosfera pentru care veți dori să reveniți!

Sâmbătă, 11 ianuarie, ora 17:30, Castel Mimi
Pe 11 ianuarie, Castel Mimi încheie acest șir de evenimente cu un concert extraordinar, plin de folclor autentic, mixat cu beat-uri și ritmuri de hip-hop, susținut de unul din cei mai reprezentativi muzicieni ai underground-ului românesc – ARGATU’, cunoscut și pentru colaborarea sa cu trupa Subcarpați. Pe oaspeții evenimentului îi așteaptă o adevărată feerie a sunetului, care va face așa încât inimile celor prezenți, să vibreze, la unison, în ritmul folclorului, iar picioarele să bată în ritmul beaturilor contemporane!

Sâmbătă, 11 ianuarie, ora 10:00, str. Puskin 32 (Congress & business hall)
Vrei să îți împachetezi afacerea mai bine decât 90% din concurenți? La acest curs veți învăța pas cu pas despre cum să faceți acest lucru.

Sâmbătă/Duminică, 11-12 ianuarie, ora 12:00, str. Pușkin 12 (Арт студия „Семь цветов счастья”)
Vrei să pictezi o imagine a viselor tale? Aveți o idee creativă sau poate doriți să vă decorați casa cu o reproducere a unui tablou celebru realizat de propriile mâini? Sau poate vrei să faci un cadou creativ și unic celor dragi – o imagine pictată de tine? Dacă răspunsul este DA, acest curs este pentru tine.

Duminică, 12 ianuarie, ora 14:15, str. Pușkin 52 (Erudit Club) Se organizează un antrenament de Ce? Unde? Când?, iar intrarea este liberă. Puteți veni singuri sau împreună cu echipa. Cei fără echipă vor fi grupați pe loc în echipe. Jocul va fi lejer, în jur de 30 de întrebări, cu explicații și comentarii. Întrebările vor fi selectate de 2 organizatori.

Sâmbătă/Duminică, 11-12 ianuarie, ora 12:00, str. Mircea cel Batrin 12/5 (Maguro sushi bar)
Savurează un mixt din cele mai speciale seturi pe bază de somon la un preț de doar 150 de lei.

Începând cu ora 14:00, poți urmări pe ecranele de la Patria, filmul Invazia (2020) Subiectul filmului: După căderea unei navei extraterestre, au trecut trei ani. Catastrofa a transformat viața fetei din Chertanovo și ne-a schimbat pentru totdeauna viziunea asupra universului. Se pare că acesta a fost cel mai mare test pentru noi toți. Dar omenirea nu știe încă că foarte curând va trebui să urmează o nouă întâlnire.

Mai multe evenimente puteți găsi AICI.

Lasă un comentariu