Chiar dacă este greu de crezut, pentru că arată fabulos şi parcă întinereşte de la o zi la alta, Jennifer Lopez împlineşte astăzi 50 de ani,  aceasta s-a născut în cartierul Bronx din New York, pe 24 iulie 1969. Cântăreaţă şi dansatoare, cu nenumărate succese muzicale la activ, J.Lo s-a remarcat şi ca actriţă de film şi televiziune şi chiar ca producător.

Vedeta are mai multe motivele pentru a fi mândră. La 50 de ani, vedeta arată cu 20 de ani mai tânără și e într-o formă de invidiat. Pentru asta muncește și, spune ea, rezultatele îi recompensează efortul. „Am avut grijă de mine și se vede”, a declarat ea pentru revista InStyle.

Acum câţiva ani, ea a fost desemnată, într-un clasament al revistei Forbes, „cea mai puternică vedetă din lume”. Nu şi-a neglijat nici viaţa personală, ci dimpotrivă: are doi copii din căsătoria cu Marc Anthony, a mai fost măritată de două ori, iar acum este logodită cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

Vedeta a declarat în mai multe interviuri că muncește foarte mult ca să arate bine, împărtășind câteva dintre trucurile sale de frumusețe – nu consumă cafeină, evită alcoolul și se asigură că doarme suficient. Însă chiar dacă se antrenează aproape în fiecare zi, ea mărturisește că tot i se întâmplă să mai aibă dureri de spate.

Lopez a vorbit și despre celebrele sale forme generoase. „În familia mea, formele erau glorificate, erau o parte a educației. Așa era, Jennifer avea un fund mare și era bine așa”, a explicat ea.

J Lo a mai vorbit și într-un interviu din luna mai, publicat de aceeași revistă, despre faptul că are un corp cu forme proeminente. Ea a mărturisit că a avut dintotdeauna tendinţa de a aduna câteva kilograme în plus, dar cu timpul, formele sale au devenit apreciate chiar dacă au depăşit standardele din industria muzicală. La început, însă, n-a fost deloc uşor, fiindcă i s-a recomandat să slăbească, dar ea a refuzat să ia în seamă criticile. „Nu m-a deranjat deloc. Dar am primit o grămadă de reproşuri de la cei din industrie. Îmi spuneau <<ar trebui să dai jos câteva kilograme>> sau <<Trebuie să faci asta sau aialaltă>>. Până la urmă, am ajuns în punctul în care am zis <<Asta sunt eu. Aşa arăt>> „, a spus ea. „Toţi cei cu care am copilărit arătau aşa şi toţi erau frumoşi pentru mine. Nu vedeam nimic greşit în asta. Şi tot nu văd!”, a continuat artista.

Lopez a mai spus că sprijinul mamei şi al bunicii sale a fost fundamental pentru ca ea să-şi păstreze încrederea în imaginea sa şi că în familia sa o femeie frumoasă era o femeie cu forme voluptoase: „Tata adora corpul mamei mele – toţi bărbaţii din familia noastră iubeau corpurile femeilor. Să ai forme şi să nu fii înaltă de doi metri n-a fost niciodată mare lucru pentru ei; de fapt, era ceva ce merita sărbătorit. Şi mai târziu, când am adus asta în faţa întregii lumi, nu încercam să transmit vreun mesaj. Eram doar eu însămi.”

Vedeta speră să-i transmită acest mod de a fi şi fiicei sale în vârstă de 10 ani, Emme Muñiz: „Cel mai important lucru pe care vreau să îl înveţe este să se iubească şi să se respecte în primul rând pe ea şi să se asigure că obţine respectul celorlalţi. Reţelele de socializare sunt amuzante, dar la sfârşitul zilei trăieşti tot într-o lume reală, unde ai un grup de prieteni şi familia. Încerc să o ajut să se concentreze pe lucrurile care contează: să fie un om bun, o prietenă bună, o fiică bună, să fie fericită şi să facă ceea ce iubeşte.”

În prezent, Jennifer Lopez este în turneu, în Statele Unite. Astăzi şi-a luat o zi liberă pentru aniversare, dar mâine va urca din nou pe scenă, la Miami.

Lasă un comentariu