0 Recenzii

Lasă o recenzie

Intrare gratuită, înregistrarea la eveniment:
https://forms.gle/o2KTZNVXHU7qMA8u7

Artcor Urban Conference este un eveniment scopul căruia este abordarea temei patrimoniului local.
În cadrul conferinței, împreună cu speakerii invitați din Italia, Rusia și Moldova vom povesti despre rolul patrimoniului în viața noastră cotidiană, conservarea lui, despre cum o fac alții și vom încerca să identificăm oportunități de valorificare a acestuia.
Ideea organizării conferinței a venit în contextul în care Artcor găzduiește expoziția Bauhaus. Тель-Авив – Белый город, în cadrul căreia, au fost expuse poze cu patrimoniul arhitectural Bauhaus al orașului Tel Aviv, clădiri păstrate cu grijă de-a lungul anilor astfel încât și astăzi le putem admira la un jubileu de 110 de ani de la fondarea orașului.

În Chișinău avem și noi clădiri istorice de tip clasic, eclectic, modern, modernist. Clădirile în stilurile arhitectural modern din perioada interbelică, cât și cel modernist au oarecare tangențe cu cele ale Bauhausului, având la bază aceleași influențe și principii funcționale, doar că avem alte atitudini la capitolul conservării acestora.

Detalii

Începutdecembrie 5, 2019 - 17:45

Categorie evenimente Business

Locaţie

Artcor

str. 31 august 1989, nr. 137,
Chișinău
Moldova

0 Recenzii

Lasă o recenzie

Evenimente din aceeași locație

Business

Student Startup Battle

decembrie 11, 2019 15:30

Business

Artcor

A venit timpul să aflăm care este Startup-ul ce va reprezenta Republica Moldova la Kiev, la finala internațională Yep!DemoDay. 🏆…

Business

Seara Aventurilor alaturi de Iulian Bercu

decembrie 17, 2019 18:00

Business

Artcor

CCF/Moldova vă așteaptă la ultima ediție din acest an, Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu. O ediție, în care milionarul…

MDL 120.00