0 Recenzii

Lasă o recenzie

Nu iubi în glumă și nu iubi glumind…

„Boeing Boeing” de Marc Camoletti este comedia care a cucerit întreg mapamondul cu poante amuzante și spectaculoase răsturnări de situație, intrând chiar și în Guinness Book of Records drept cea mai produsă comedie franțuzească din toate timpurile.

Bernard, personajul principal al piesei „Boeing, Boeing”, este un arhitect de succes, care are trei logodnice, toate stewardese, de naționalităti diferite, și fiecare crezând că ea este unica în viaţa lui. Astfel, spectatorii se vor îmbarca într-o călătorie amuzantă și plină de coincidențe neașteptate în care vor trăi la intensitate maximă o zi din viața nebuneasca a lui Bernard, micul paradis al căruia, funcționează la perfecție: trebuie doar să gestioneze bine calendarul de zboruri și să beneficieze de ajutorul Bertei, menajera sa morocănoasă, dar fidelă, care este pe post de controlor al traficului aerian romantic. Așa decoleaza „Boeing, Boeing”, însa vizita neașteptată a vechiului său prieten Robert, niște zboruri modificate, turbulentele climatice și un nou avion Boeing, care dă peste cap toate orarele de zbor, îi poartă pe protagoniști într-un haos nebun și amuzant, plin de coincidențe neașteptate, care vor servi publicului o uriașă porție de râs…”

Detalii

Începutfebruarie 15, 2020 - 19:00

Categorie evenimente Spectacol

Prețul: MDL 75.00

Locaţie

Teatrul Fără Nume

str. Sfatul Tarii 18
Chisinau
Moldova

0 Recenzii

Lasă o recenzie

Evenimente din aceeași locație

Spectacol

My darling Missis Kronky

februarie 28, 2020 19:00-februarie 29, 2020 19:00

Spectacol

Teatrul Fără Nume

"My darling Missis Kronky (după John Patrick)" ...Cel care este insoțit de gînduri nobile nu este niciodată singur... "Iubirea este…

MDL 75.00