0 Recenzii

Lasă o recenzie

Cel mai revoluționar ecosistem IT din Republica Moldova – Digital Park, va fi inaugurat pe 4 decembrie, printr-o conferință internațională de IT. Evenimentul va fi unul de amploare și va reuni ambasadori, antreprenori și reprezentanți ai huburilor IT din România, Ucraina și alte țări din Uniunea Europeană.

Lansarea oficială a proiectului va demara cu un discurs din partea Aureliei Salicov, CEO Digital Park și a lui Alexandru Machedon, fondator StarNet. De asemenea, vor veni cu un mesaj de felicitare partenerii proiectului: USAID și ambasadorii statelor europene.

Conferință dedicată infrastructurii

În cadrul lansării, va avea loc o conferință dedicată infrastructurii în IT. Temele abordate în cadrul conferinței sunt parcurile IT, inovațiile și atragerea investițiilor prin prisma experienței altor hub-uri IT din Uniunea Europeană.

Show excepțional de lumini

Evenimentul va culmina cu un show excepțional de lumini și o recepție grandioasă, care va marca începutul unei noi ere în industria IT din Republica Moldova. Lansarea oficială va facilita contactele între companiile care au nevoie de tehnologii, servicii și mecanisme digitale, pe de o parte, și furnizori pe de altă parte.

Digital Park este un proiect al grupului StarNet, lansat de antreprenorul Alexandru Machedon. Acest proiect este deja un hub destinat deopotrivă start-up-urilor și dezvoltatorilor internaționali de software.

Detalii

Începutdecembrie 4, 2019 - 10:00

Categorie evenimente Business

Locaţie

Digital Park

Strada Mihai Viteazul 15, Chișinău 2004
Chișinău
Moldova

0 Recenzii

Lasă o recenzie

Evenimente din aceeași locație

No events found.