0 Recenzii

Lasă o recenzie

Te-ai gândit că ai vrea să-ți deschizi o afacere ?!
Nu știi de la ce sa începi ?!
Fii alături de noi la un eveniment inedit destinat tinerilor interesați de lumea afacerilor. Împreuna vom cunoaște secretele înființării, cât și dezvoltării unei afaceri de succes. Alături de noi vom avea speakeri profesioniști , de la care vom afla :
*care sunt etapele ce trebuie urmate până a-ți înregistra întreprinderea, mai detaliat despre fazele date ne va vorbi : Fortuna Olesea, speaker, Președinte “Gen Moldova”.
*procesul propriu-zis de înregistrare a afacerii la ASP, în calitate de speaker va fi un funcționar public, care activează la ASP, înregistrând zilnic zeci de întreprinderi .
* un alt aspect ce trebuie analizat odată cu decizia de a-ți fonda o întreprindere, este aspectul fiscal ce include impozitele, taxele, cât și scutirile reglementate, despre care mai detaliat va vorbi Armeanic Alexandru, doctor în drept fiscal, autor al mai multor cărți în domeniu.
* iar, dacă te gândești ca băncile universității nu sunt locul potrivit pentru a începe o afacere , Alex Ceban, tânăr antreprenor de succes din Republica Moldova vine să îți demonstreze contrariul și să-ți împărtășească experiența proprie .
Fii alături de noi, în data de 5 Decembrie, ora 13, sala 104, bloc B, ASEM pentru a beneficia de o zi productivă!
Pentru a participa la eveniment, înregistrați-vă în formularul :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe486Xx2yUwvjOnNU4omkH7xheZTiT8-IwPkyLeTx1MxFX7-Q/viewform

Detalii

Începutdecembrie 5, 2019 - 13:00

Categorie evenimente Business

Locaţie

ASEM

Biroul 104, blocul B
Moldova

0 Recenzii

Lasă o recenzie

Evenimente din aceeași locație

No events found.