0 Recenzii

Lasă o recenzie

Dragi iubitori de lectură și cafea, cu mult entuziasm și motivație avem ocazia de a vă invita la un „altfel” de eveniment universitar: „Pagini de cafea”, la data de 5 decembrie, ora 16:30, în incinta Universității de Stat din Moldova, blocul 3 (hol), în cadrul Facultății de Litere. Vom trăi împreună o seară deosebită unde nu va lipsi muzica vie și interacțiunea cu mulți tineri încântători. Vă provocăm să participați, întrucât vă așteaptă o serie de activități captivante.
Acest eveniment constă într-un schimb de cărți pe care îl veți realiza cu ceilalți participanți. Vă dezvăluim și un mic secret: veți avea posibilitatea să alegeți omul cu care veți comunica după carte.
Astfel vă veți lărgi grupul de prieteni și vă veți încărca de multă energie. Mirosul de cafea va crea o atmosferă relaxantă, iar prăjiturile ne vor încânta simțurile.
Așadar, vă așteptăm joi la etajul 2 al blocului 3 cu o carte în buzunar despre care doriți să cunoască și alții și pe care ați fi de acord să o înlocuiți cu alta.

Detalii

Începutdecembrie 5, 2019 - 16:30

Categorie evenimente Expo

Locaţie

Facultatea de Litere, USM

Str. M. Kogălniceanu, 65
Moldova

0 Recenzii

Lasă o recenzie

Evenimente din aceeași locație

No events found.