0 Recenzii

Lasă o recenzie

Ce reprezintă Pub Quiz?
Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați.

Cum totul lucrează?

– Echipele cu un spirit de luptător și într-o dispoziție excelentă, se reunesc într-un loc și la o oră stabilită din timp;
– Prezentatorul îi salută pe toți, le explică regulile jocului, înmâna fiecărei echipe fișele pentru răspunsuri și dă start jocului;
– Jocul constă din mai multe runde, ce au tematici variate (de la melodii din copilărie până la fizica aplicată, și de la bucătăria moldovenească până la inovațiile japoneze);
– La finele fiecărei runde, prezentatorul colectează fișele cu răspunsuri, pentru a identifica echipa învingătoare;
– În timp ce fișele cu răspunsuri sunt verificate, participanții la joc poartă discuții și fac schimb de păreri privind întrebările și răspunsurile oferite în runda precedentă;
– Conform rezultatelor obținute, după verificarea fișelor de joc, prezentatorul anunță echipele ce s-au remarcat în runda precedentă;
– La final, pe primul loc se plasează echipa ce a dat un număr cât mai mare de răspunsuri corecte, aceasta, dar poate și nu doar ea, primește toată gloria, faima și recunoștința organizatorilor împreună cu daruri și buna dispoziție ?

Puține cifre
2-8
Echipa poate fi formată din 2 – 8 persoane (în caz că echipa este formată din 3,4, sau 5 jucători, acest factor nicidecum nu o poate împiedica să fie competitivă)
7
Fiecare joc constă din șapte runde runde de întrebări (însă sunt cazuri când organizatorilor le vin idei năstrușnice în cap și rundele pot fi mai multe sau înlocuite cu alte activități)
7
În fiecare rundă tematică, sunt câte 7 întrebări (și iarăși, aceasta doar în cazul dacă cineva nu va fi prea sârguincios)
2,5
În mediu un joc durează de la două ore, până la două ore și jumate, acasă doar ne așteaptă cei dragi și perna mult iubită ?

De ce e cool?
😀 Jocul nu necesită o pregătire specială, cunoștințele din curriculum școlar și din experiența de viața vor fi suficiente.

Aici aveți posibilitatea, să vă petreceți excelent o seară cu prietenii si cunoscuții dumneavoastră, jucând împreună într-o echipă.

Atît în timpul jocului, cît și înainte și după finisarea lui, pentru dumneavoastră lucrează, barmanul, bucătarul si chelnerii, pentru ca timpul petrecut cu noi, să fie nu doar distractiv dar și vesel și gustos.

Următorul joc

Când? – in fiecare joi la ora 19:30 (această oră reprezintă nemijlocit startul evenimentului, pentru cei care joacă pentru prima dată, ar fi bine să se prezinte mai devreme);
Unde? – DRAFT Green (ASEM), ce se află pe adresa, str. Constantin Tanase 6;
Taxa de participare? – contribuția pentru joc este de 50 lei de persoană;
Va întrebați dacă vă așteptăm la următorul joc? – Evident! Deoarece în timp ce Dvs-ă citiți acest text, cineva deja creează cele mai interesante întrebări pentru voi!
Este oare necesar să vă înregistrați prealabil? – Acest lucru nu se recomandă de neglijat, deoarece lucrul lăsat de azi pe mâne așa si rămâne, așa că înregistrează-te chiar exact acum ?
Ne înregistram aici: http://ro.mindgames.md

Detalii

Începutmartie 5, 2020 - 19:30

Sfîrşit decembrie 3, 2020 - 21:30

Categorie evenimente Spectacol

Prețul: MDL 50.00

Locaţie

DRAFT Green(ASEM)

6, Strada Constantin Tănase
Chișinău
Moldova

0 Recenzii

Lasă o recenzie

Evenimente din aceeași locație

No events found.