Vrei să călătorești mai mult în 2018 și cu bani mai puțini? Află că acest lucru este posibil, doar că trebuie să analizezi din timp ofertele companiilor avia și cele ale agențiilor de turism. Așa poți obține o vacanță de vis în Thailanda sau oriunde îți dorești tu. Specialiștii recomandă anume această perioadă a anului pentru a cumpăra bilete la avion.

Pinterest

Specialiștii Business Insider au descoperit secretul de a alege zboruri ieftine, așa încât să îți rămână mai mulți bani de cheltuială în vacanță.

Începutul anului este o oportunitate pentru multe lucruri și experiențe! Este timpul să alegi o altă rutină alimentară sau de antrenamente. Este momentul potrivit să îți faci planurile pentru următoarele 12 luni. Este clipa să cumperi bilete de avion ieftine și să alegi următoarele vacanțe pentru 2018!

Care este perioada indicată să alegi vacanța dorită la cel mai bun preț? Află când să cumperi bilete de avion ieftine din studiul realizat de site-ul Skyscanner. Acesta, care centralizează toate zborurile din întreaga lume, te învață că primele două săptămâni din ianuarie sunt ideale să îți alegi concediile și vacanțele dacă vrei să călătorești cu bani puțini.

Acum este momentul să cumperi bilete de avion ieftine, întrucât după perioada aceasta prețurile cresc, atingând punctul maxim în martie.

În această perioadă poți găsi zboruri ieftine, cu până la 36% mai ieftine decât în orice alt interval al anului. Studiul realizat de Skyscanner, citat de Business Insider, e realizat în funcție de zborurile interne și internaționale al anilor 2016 și 2017. Așadar, eșantioanele ce au luat parte la cercetare nu sunt deloc de neglijat.

Așadar, dacă îți planifici de acum concediul, dacă visezi la o plajă fabuloasă în Thailanda ori poate o expediție în Africa, însă te temeai că bugetul nu îți va permite, acum este momentul să alegi vacante care altfel ți s-ar părea costisitoare. Începutul lunii ianuarie este perioada ideală să cumperi bilete de avion ieftine. Grăbește-te, pe măsură ce iubitorii de călătorii își rezervă bilete, șansele de a beneficia de oferte ieftine scad!

Sursa: andreearaicu.ro

Lasă un comentariu