Dacă tot se apropie weekend-ul, e timpul perfect să te gândești la ce eveniment relaxant vei putea merge alături de cei dragi.  Iată 5 evenimente pe care ți le propune echipa evenimente.md:

Comedia ,, Labirint” de la Teatrul Geneza Art

Pe 5 decembrie, poți să te amuzi, la Teatrul Geneza Art, în cadrul comediei Labirint.

Aici vei afla mai multe despre relațiile umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap.În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei snecarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire.

Felicidance Salsa Bachata

Vineri, poți să te relaxezi în cadrul unei atmosfere de dansuri și muzică bună, la Salsa House Cafe . Nu pierde ocazia de a face cunoștință cu oameni noi și a învăța noi trucuri de dans.

FEA WORLD GP 2019

Dacă ești pasionat de lupte, atunci Complexul Sportiv  „Futsal Arena FMF” , te așteaptă pentru a urmări o bătălie pe cinste între luptătorii din diverse țări ale Europei.

Potcoava de Aur – Muzica Usoara 2019

În caz că ești iubitor al muzicii ușoare, vino la Palatul Național ,, Nicolae Sulac”, să asculți cele mai populare hit-uri ale anului 2019. Unde vor evolua: Orchestra Fraților Advahov, Angry Band, Vali Boghean, Adriana Ochișanu, Orchestra Prestige, Adrian Ursu, Acord, Cristina Pintilie, Anna Odobescu, Aurel Chirtoacă, Alexandru Cibotaru și Ethno Republic.

TOC

Scrisă de dramaturgul, actorul Și omul de televiziune francez Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întîlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întîrzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii.Comedia a ajuns un fenomen la nivel mondial, jucîndu-se de peste 12 ani în peste 20 de țări cu casa închisă.De fapt, în lume, peste 100 de milioane de persoane suferă de TOC – Tulburare Obsesiv Compulsivă – o tulburare de anxietate caracterizată de gînduri intruzive care produc frică, agitație, comportamente repetitive. Această tulburare este punctul comun pe care îl au cei șase protagoniști ai acestei comedii.Pe scurt, este vorba despre un spectacol care combină psihologia cu tuse de umor acid de bună calitate.În roluri: Daniela Burlaca, Nicu Țurcanu, Dana Ciobanu, Cristian Perepeliuc, Viorel Cozma, Victoria Butnaru, Olesea Stăvila

Lasă un comentariu