Lupta pentru titlul de ,,Miss Naturalețe 2019” a avut loc între 20 de finaliste, care au dat dovadă de rafinament, pasiune pentru estetic și naturalețe. Fiecare dintre ele s-a remarcat prin curaj și perseverență, însă conform calculelor juriului, câștigătoarea a fost doar una.

Cea de-a patra ediție a fost câștigată de Iuliana Bațală, studentă la Universitatea de Stat din Moldova, dar și model al agenției de modeling ,,ETM Moldova”. Locul II a fost ocupat de Natalia Ursu, iar cu premiul III a plecat acasă Maria Andruh. Premiul „Simpatia Publicului” a fost oferit Magdalenei (Maggy) Platon.

,,Implicarea în acest concurs a fost absolut întâmplătoare. O prietenă mi-a spus despre el, iar atunci când  am citit regulamentul, mi-a părut interesant și am zis să încerc ceva nou și să ies din zona de confort, simțind tot pe propria piele, mai ales că naturalețea chiar e despre mine. Acest eveniment îți dă șansa să ieși din zona de confort, să îți pui în valoare frumusețea naturală și să poți fi apreciat de ceilalți. ”, a mărturisit câștigătoarea concursului, Iuliana Bațală.

Juriul, a fost alcătuit din persoane publice precum: Ambasadoarea Italiei, Valeria Biagiotti, prezentatoarele TV Lilia Ojovan și Stela Micșanschi, actrița Diana Decuseară-Onică, bloggerița Cristina Evtodii și Daniela Dermengi și alții. De asemenea, la eveniment a fost prezent și producătorul cosmeticii Antos, Giulio Mortara, care deja de patru decenii formule pentru cosmeticile naturale.

Printre premiile acordate participantelor au fost: produsele cosmetice de la  ,,Antos” produse decorative marca ZAO.md, cadouri de la Colours Boutique, Bamboo Shop și Tatiana Hacina. Iar câștigătoarea locului I va merge într-o excursie în Italia.

Lasă un comentariu