Cei care își doresc să devină event manageri profesioniști au șansa să se înregistreze la Prima Școală de Event Management care se lansează pe 15 februarie. Acest program de instruire te va ajuta să-ți dezvoltăți noi abilități organizatorice în crearea unor evenimente unice învățând din experiența trainerilor locali și internaționali.

Pentru prima dată în Moldova, a fost lansată școala care oferă instruire profesională pentru cei care își doresc să devină event manageri. Pe parcursul celor 4 module participanții vor însuși toate cunoștințele, instrumentele și competențele necesare pentru a se angaja în orice companie în domeniul organizării de evenimente sau pentru a-și crea propriul brand. 

Studii de caz, exerciții practice, joc de roluri, exemple din propria experiență – acestea sunt instrumentele pe care le vor folosi trainerii, pe lângă informația teoretică.  

Modulul 1 – Elaborarea conceptului evenimentului,  va avea loc  pe 15-16 februarie. În acest prim modul se vor aborda următoarele subiecte:

Analiza industriei evenimentelor în Moldova în comparație cu țările vecine .

Tipurile de evenimente

Analiza fezabilității unui eveniment

Colectarea datelor necesare pentru elaborarea conceptului

Elaborarea conceptului

Elaborarea identității vizuale a evenimentului.

În rol de traineri vor fi specialiști recunoscuți din domeniul event management-ului, deopotrivă locali și internaționali, care vor invita participanții după cortină și îi vor lăsa să vedă ce se află dincolo de imaginea unui eveniment perfect. Aceștia vor vorbi despre principiile și practicile organizării de evenimente, trecând ușor prin toate subiectele de bază: de la abordarea clientului, crearea conceptului, planificarea, negocierea și bugetarea, până la managementul riscurilor și al resurselor umane, raportare și promovare. La final, fiecare participant va primi un certificat  de event manager! 

Cei care nu au reușit să se înregistreze  pentru primul program de instruire profesională pentru event manageri, o pot face chiar acum pe: https://iticket.md/event/scoala-de-event-management.

Să nu spuneți că nu v-am spus, locurile sunt limitate! 

Lasă un comentariu