Timpul de afară ne promite temperaturi generoase, deci sunt toate condițiile necesare pentru a petrece un weekend activ și interesant. Am selectat pentru tine cele mai interesante și deosebite evenimente la care să mergi împreună cu prietenii ca să te simți la sfârșit de săptămână că ai petrecut timpul liber util și distractiv. Deci, să începem:

                                                                          Pentru ziua de sâmbătă, 27 iulie:

 


Ziua prietenilor la Viorica-Cosmetic

Ziua prietenilor la Viorica-Cosmetic
Pe parcursul evenimentului se vor desfășura următoarele activități:
• Prezentare apei de parfum SYMPHONIE și crearea propriului aromat – O tedință nouă în industria parfumuli este combinarea a două arome pentru a obține o aromă perfectă pentru fiecare persoană astfel puteți să experimentați în obținerea unei ape de parfum unică
• Crearea unui scrub pentru corp – scrub de corp este un produs de îngrijire a pielii a cărui funcție este de a îndepărta celulele moarte ale pielii prin exfoliere, de a curăța pielea și de a stimula circulația sângelui.
• Aromaterapie- aromaterapia este mai mult decat o metoda de relaxare si nu se face doar in SPA-uri. Te poti bucura de efectele ei acum și la Viorica-Cosmetic

Mergi? atunci vezi detalii AICI.

 

EcoVisio FreeShop #9 ❥ la Ciocana

„Vă invităm ca sâmbătă, 27 iulie, timp de 3 ore, să ne-aduceți tot ce aveți pe acasă și nu vă mai trebuie dintre haine, pantofi, accesorii, jucării, cosmetice etc. Noi le vom oferi pe loc oricui le dorește, fără niciun ban și nicio condiție, alta decât ca lucrurile să fie folosite mai departe. Ca de obicei, tot ce rămâne la final de FreeShop va merge la organizații de caritate, pentru a fi distribuite celor nevoiași. Vă invităm așadar să dați un refresh la dulapuri și să veniți la FreeShop cu tot ce poate fi reparat sau poate fi util altora. Chiar dacă nu aveți nimic de adus, vă așteptăm să luați parte la o altfel de piață, bazată nu pe profit, cerere și ofertă, ci pe bunăvoință, reciclare și cooperare.”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

 


Distracție cu mulți cai putere la VATRA

Ai chef de distracție cu multă adrenalină? Ia-ți prietenii și vino la Complexul VATRA, unde vei putea savura cea mai mare doză de emoții încărcate cu energie. O cursă infernală cu ATV-urile prin inima codrilor, zboruri cu tiroliana, trageri la țintă cu arcul și competiție la aruncatul topoarelor. După aceea, vei fi răsplătit cu un prânz vânătoresc, care îți va reda vigoarea și pofta de peripeții. Este ceea ce, cu siguranță, te va scoate din rutina cotidiană. Ai șansa să te autodepășești. Fii puternic și demonstrează că nimic nu te poate opri.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Movie nights

„Zilele de vară sunt de neimaginat fără ieșirile cu prietenii. Te invităm împreună cu ei în atmosfera relaxantă a locației Tucano Coffee Brazil.
Sâmbătă vom difuza „Intouchables” – un film emoționant, care te va lăsa fără cuvinte”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Seminar cu tema: ,, Masaj cu bețe de bambus”

Masajul cu bețe de bambus stimulează sănătatea, liniștea și alinarea. El se realizează cu ajutorul tijelor de bambus de diferite dimensiuni. Acest masaj produce senzații variate ce nu pot fi înlocuite de nici o altă terapie, avînd o textură și o durată diferită, producînd un efect specific asupra corpului.

Mai multe detalii găsiți AICI.

 


Duminică, 28 iulie.

 

Seri de CoolToura: tema Motivație

Când ultima dată ați fost înconjurat de artă în timp ce savurați vinul preferat într-o atmosferă detașată? 🍷

Vă invităm la o seară în care o să călătoriți prin toate emoțiile și spațiile cosmice – primul eveniment, din multe altele care urmează, cu titlul “Motivația” din cadrul proiectului “CoolToura”.

La eveniment veți avea ocazia să ascultați 10 poeți tineri și lucrările lor, iar IntermezzoMusic cvartet, GentleQuArt, îi va acompania cu cântece din filme și seriale renumite, adorate de toți.
Vă vom bucura ochii cu o minunată expoziție a unei tinere pictorițe, iar iubitorii de film vor savura o peliculă realizată în cadrul proiectului.

Mai multe detalii găsiți AICI.

 

Sunday Brunch | Melemgem

Această duminică petrecem gustos și sănătos cu Melemgem Moldova!!! Bucatele organice și vin spumant – nelimitat!

Mai multe detalii găsiți AICI.

 


Family Quiz

Ce este Family Quiz?
❗️ Family Quiz e un joc intelectual ce unește generațiile.
❗️ Family Quiz e un motiv perfect de a petrece o zi liberă împreună cu toată familia.
❗️ Family Quiz e un joc bilingv (atât în limba română, cât și în limba rusă)
❗️ Family Quiz înseamnă o sumedenie de premii: dulci și gustoase, prețioase și fără de preț, pentru un rezultat bun și pentru dorința de a câștiga, pentru ochi frumoși și cel mai intrigant zâmbet 🙂
❗️ Family Quiz înseamnă o serie de fotografii memorabile!
❗️ Family Quiz înseamnă două ore și jumătate de distracție intelectuală.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Nistru: cu barca și pe jos

Deci, de data această vom pleca de la Rîbnița la Țîpova, vom explora cheile și cascadele de acolo și apoi vom merge pe jos de-a lungul Nistrului spre sud.

Pe drum vom vizita satele Lalova și Lopatna și, de asemenea, ne vom scălda în Nistru 😉

Durata drumeției: ~ 17-18 km
Dificultate: mediu

Mai multe detalii găsiți AICI.
Lasă un comentariu