La 26 și 24 de ani, Jack Morris și iubita lui, Lauren Murren, sunt senzația Instagramului.

Tânărul cuplu trăiește o viață incredibilă, călătoresc în cele mai exotice destinații ale lumii și sunt plătiți cu câte șase salarii pentru că promovează brandurile și locațiile unde fac fotografii.

Împreună, cei doi adună peste trei milioane de urmăritori pe conturile de Instagram. Morris, originar din Machester, stă în spatele blogului Do You Travel, iar iubita acestuia, originară din Australia scrie pe Gypsea Lust.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut cu un an și jumătate în urmă, în Fiji, fiecare având câte un job ordinar acolo. Acuma locuiesc în Bali, Indonesia.

Morris a spus pentru Cosmopolitan, că câștigă câte 9000$ pentru o singură postare pe Instagram, iar iubita acestuia nu mai puțin de 7500$ pentru o fotografie. Morris a mai adăugat că nu acceptă mai puțin de 3500$ pentru o postare.

O companie de telefoane de brand internațional îi oferă 35.000$ pentru două zile de filmare și 5 fotografii pe care să le publice pe Instagram.

Dacă accesăm conturile lor de Instagram, observăm o mulțime de destinații impresionante, care nu au cum să nu stârnească un pic de invidie.

Morris a lăsat școala la vârsta de 17 ani și a muncit până la 21 de ani la curățit covoare. După acestă perioadă a cumpărat un bilet spre Bangkok, începând aventura vieții sale.

El a avut o șansă pe Instagram, fiindu-i ca o modalitate de a câștiga bani atunci când economiile sale au început să scape de sub control, el a început afacerea repostând imagini ale mărcilor de nișă din diferite conturi, a spus el pentru Cosmopolitan.

Conturile au crescut rapid, dar Morris a devenit obosit să stea doar cu telefonul în mână, așa că decis să vândă toate conturile de Instagram și să păstreze doar un singur cont care avea deja câteva sute de mii de urmăritori.

El a folosit banii de la vânzare pentru a continua să călătorească și a început să posteze propriile fotografii în contul său. Pe măsură ce baza sa de adepți a crescut, brandurile și managerii locațiilor turistice au început să se apropie de el pentru activitățile de conținut sponsorizate.

Cei doi au și un sfat pentru cei care vor să devină bloggeri de călătorii: Nu plănui mult!Dacă mergi spre o destinație, cumpără un bilet cu o singură direcție și închiriați o cameră pentru prima noapte. În rest nu uitați să fiți sociabili și să întâlniți oameni noi.

Lasă un comentariu