Au peste 50 de ani şi îşi poartă vârsta cu mândrie. Nu oriunde, ci chiar pe cele mai mari podiumuri de modă ale lumii. Grija şi acceptarea transformărilor propriului corp sunt dovada frumuseţii autentice a acestor femei.

JoAni Johnson, 67 de ani

La 67 de ani, JoAni Johnson se află într-un punct interesant al carierei sale de model. Deşi este destul de nouă în lumea modei, atitudinea şi aspectul ei nu dau deloc de înţeles că ar fi novice a industriei. Femeia a fost contactată recent pentru a prezenta Fenty, noua marcă de lux a lui Rihanna.

Iman, 61 de ani

Iman este considerată unul dintre pilonii lumii modei. Cu peste patru decenii de experienţă pe podium, a apărut pe copertele revistelor „Vogue“, „Essence“ şi „Vanity Fair“. A lansat Iman Cosmetics, o gamă de produse cosmetice destinată femeilor de culoare.


Roshumba Williams, 50 de ani

Roshumba Williams a fost descoperită de designerul Yves Saint Laurent în 1987. A făcut valuri atunci când a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Edition la începutul anilor ’90. Roshumba este şi autoarea cărţii „The Complete Idiot’s Guide to Being a Model“.

Grace Jones, 69 de ani

E o legendă vie. Stilul ei, atitudinea şi starea electrică o însoţesc pe fiecare podium pe care păşeşte. Jones a semnat cu agenţia de modele Wilhelmina la vârsta de 18 ani. După ce s-a mutat la Paris, a prezentat pentru designeri celebri precum Yves Saint Laurent, Kenzo Takada şi Claude Montana. A intrat în lumea filmului şi a muzicii, lansând o serie de albume şi jucând în câteva filme.

Lasă un comentariu