Cât de multă muncă nu ar fi, pauza de masă trebuie neapărat respectată pentru a prinde la forțe noi, dar și nu a face un exces de mâncare după ora 18:00. Nutriționiștii bat alarma și atenționează toți lucrătorii să ia pauza de masă nu în fața calculatorului, dar în alt mediu, diferit de cel din oficiu. Pentru că echipa Evenimente.md ține la cititorii săi am decis să cercetăm un pic Chișinăul și să aflăm unde poți merge la pauza de masă pentru a mânca repede, gustos, la un preț accesibil și într-un mediu plăcut.

URBAN – canteen & cafe

Acest local este localizat chiar în inima Chișinăului, nu o să-ți ia mult timp să ajungi, căci se alfă la adresa Ștefan cel Mare și Sfânt 73/1. Meniul se schimbă în fiecare zi, iar bucatele care sunt incluse pot fi văzute chiar din birou, pe pagina lor de Facebook și Instagram unde în fiecare zi apar în Story. Alegerea bucătarului presupune 2 opțiuni de prânz la preț de 49 lei care variază în fiecare zi. Atmosfera localului este plăcută, iar personalul prietenos. Este un loc potrivit pentru persoanele ce au grijă de siluetă căci mâncarea nu este grasă și fiecare porție corespunde normei de calorii zilnice pe care trebuie să o consume un matur.

Este posibil ca imaginea să conţină: masă şi interior

Pelmoon

Este un local micuț de pe strada Mitropolit Bănulescu Bodoni 4/11 și are o varietate impunătoare de pelmeni. Variațiile impresionează de la pelmeni sărați până la dulci cu umpluturi care mai de care, chiar și culorile sunt diferite de la verzi până la roz. Sunt gustoși, pot fi serviți pe loc, la pachet sau luați acasă congelați, în cazul în care o să mai doriți și la cină. Atmosfera este plăcută, iar prețurile sunt accesibile.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Salat

Aflat deja în 4 orașe din Republica Moldova, restaurantul SALAT este destinația perfectă pentru gurmanzi. Fie că dorești să iei prânzul, să te relaxezi cu colegii de serviciu la terasă SALAT îți vine în întâmpinare cu un design interior deosebit, meniu variat și prețuri accesibile, îl găsești la adresa Dacia 36.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos, masă şi în aer liber

Andy’s

Veteranul gastronomiei locale rămâne în top, după rebranding și eliminarea din denumire a cuvântului pizza. Acum zillnic în meniul pentru lounch pot fi găsite diferite combinații apetisante pe săturate la preț de 80 de lei. Andy’s poate fi găsit în toate regiunile Chișinăului, la sigur și în apropierea oficiului tău.

Este posibil ca imaginea să conţină: oameni stând jos, masă şi interior

Lasă un comentariu